Optakt: Villarreal - Real Madrid, Copa del Rey, ottendedelsfinale

RealMadrid Logo

Real Madrid skal i aften forsøge at få vendt den lurende krisestemning og komme tilbage på sejrssporet, når man spiller ottendedelsfinale i Copa del Rey ude mod Villarreal.

Den gule ubåd voldte Real Madrid problemer i årets første kamp, hvor man vandt LaLiga-opgøret med 2-1 og Villarreal er netop nu et af de mest formstærke mandskaber i LaLiga med tre sejre i de seneste fire kampe, hvorfor der kan forventes en svær kamp. Samtidig har Real Madrid ikke vundet i de seneste seks opgør på Estadio de la Cerámica.

Den bliver ikke lettere af, at man til opgøret må undvære de skadede Carvajal, Lucas Vázquez, Alaba og Tchouaméni, samt Luka Modric, som får en pause i den spanske hovedstad.

Fraværet af de to førstnævnte har øget forventningerne til, at der endelig er en Canterano, som rykkes op og får chancen og brasilianske Vinícius Tobias er da også med i truppen, men spansk presse kan ikke blive enige om, hvorvidt han starter inde eller om det bliver Nacho.

Carlo Ancelotti har på forhånd bebudet, at det bliver tæt på stærkest mulige opstilling og derfor bliver der ikke pause til nogle af de mest benyttede spillere og det betyder blandt andet, at Vinícius igen skal op mod Juan Foyth i en direkte duel, som godt kan blive kampafgørende. Den kan i hvert fald blive afgørende for Real Madrids muligheder for at skabe chancer.

Og det har været et alvorligt problem i den seneste tid, at man nok har bolden meget, men det kniber til gengæld alvorligt med kreativiteten og det bliver nødvendigt at finde frem mod et defensivt velorganiseret hjemmehold, hvor Raúl Albiol og Pau Torres styrer sagerne med sikker hånd.

Real Madrids defensiv har vist alvorlige svaghedstegn i den seneste tid, hvor Eder Militao har været den eneste til at vise klassen gennem hele sæsonen og brasilianeren får nok at se til i aften med nye folk og Ferland Mendy omkring sig, når spillere som Yeremy Pino, Chukwueze og rutinerede Gerard Moreno skal forsøge at overliste Thibaut Courtois i Real Madrid-målet.

Der er således nok at se til for Real Madrid, som i denne kamp også skal forholde sig til den svære udekamp mod Ath. Bilbao, hvor man kan være seks points efter Barcelona, der tidligere søndag møder Getafe hjemme, når man træder ind på San Mamés.

Der er kampstart kl. 21.00 og kampen vises ikke i dansk TV, men heldigvis kan opgøret ses hos diverse betting-firmaer.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Vinícius Tobias, Militao, Nacho, Mendy, Kroos, Camavinga, Fede Valverde, Rodrygo, Vinícius, Benzema.

 
 
 
Log-på for at kommentere


9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #1 3 dage 15 timer siden

Brylle post=157627 skrev: ​Mine øjne brænde snart af at se på den syge trang til at tale en spiller ned bare for at få ret :D amen altså :D

Nu må det fandme snart stoppe

​Jeg håber at Camavinga slukkede brænden….. Han får mig til at tænke på Seedorf. 

Thomas, jeg giver dig gerne min kost, for der er snavset foran din trappeopgang. 
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #2 3 dage 23 timer siden

Fondo_Sur post=157646 skrev: Ceballos er den spiller, vi ikke troede, vi havde brug for :-)

I El Derbi kunne vi godt bruge Kroos og Modric kølighed igen, men mod andre modstandere er Ceballos’ løbevillighed rigtig brugbar.

​100% enig, i kampen mod Villareal var det hvad vi manglede. Det er hvad jeg elsker ved ham, viljen. At så det ikke er nok mod City, Juventus, ja det er en anden snak. Men satan han var god mod Villareal. 
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #3 3 dage 23 timer siden
Hvad jeg ser og hvad jeg syntes, betyder ikke det er sandt :)
Det er jo netop derfor jeg er aktiv her på siden, så jeg kan lære mig. Jeg nyder når min måde at se kampene på bliver jordet totalt.

For jeg er så stor fan af Real Madrid at jeg ikke tager kritik personligt, jeg behøver ikke vinde en debat. :)

Ja og så gentager jeg at vi er fans af samme klub, og vi burde vel kunne respektere hinanden? og tale med respekt til hinanden?

I ved hvem jeg henviser til. ********* (9 stjerner)
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #4 3 dage 23 timer siden
Ceballos er den spiller, vi ikke troede, vi havde brug for :-)

I El Derbi kunne vi godt bruge Kroos og Modric kølighed igen, men mod andre modstandere er Ceballos’ løbevillighed rigtig brugbar.
Brylle's profilbillede
Brylle svaret på emne: #5 3 dage 23 timer siden

Thomaskjensen post=157644 skrev: @Brylle, jeg forstår ikke din kommentar, jeg syntes at jeg giver den kredit som en spiller skal have, baseret på 30 gode minutter, men at han skal blive klubbens bedst betalte spiller er jeg ikke fan af.

Nu har jeg kigget lidt ekstra på vores supertalent på 26 år...

1) Dårlig overblik, og svær aflevering giver boldtab.
2) Dårligt indgreb giver boldtab.
12) Glemmer at dække sin nærmeste mand.
16) Ser ud som en blind høne på banen, alt for enkelt at komme forbi.
17) Fint defensivt arbejde med Vini,.
28) Vinder boldt.
38) Vinder takling.
47) Dårligt indgreb.
48) Misser takling.
51) Dårlig takling.
52) God takling.
63) Flot vundet boldt.
76) Mister boldt, farlig omstilling.
81) Klager på de andre.

Så har jeg også noteret at han faktisk laver et par gode Kroos afleveringer.

Så sammenligner vi ham med Kroos...
85) Kommer på banen.
90) Score mål.

​Thomas, den er langt fra møntet på dig. Jeg synes du er reel nok til at kommentere hvad du synes og hvad du ser. 
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #6 4 dage 5 minutter siden
@Brylle, jeg forstår ikke din kommentar, jeg syntes at jeg giver den kredit som en spiller skal have, baseret på 30 gode minutter, men at han skal blive klubbens bedst betalte spiller er jeg ikke fan af.

Nu har jeg kigget lidt ekstra på vores supertalent på 26 år...

1) Dårlig overblik, og svær aflevering giver boldtab.
2) Dårligt indgreb giver boldtab.
12) Glemmer at dække sin nærmeste mand.
16) Ser ud som en blind høne på banen, alt for enkelt at komme forbi.
17) Fint defensivt arbejde med Vini,.
28) Vinder boldt.
38) Vinder takling.
47) Dårligt indgreb.
48) Misser takling.
51) Dårlig takling.
52) God takling.
63) Flot vundet boldt.
76) Mister boldt, farlig omstilling.
81) Klager på de andre.

Så har jeg også noteret at han faktisk laver et par gode Kroos afleveringer.

Så sammenligner vi ham med Kroos...
85) Kommer på banen.
90) Score mål.
Brylle's profilbillede
Brylle svaret på emne: #7 4 dage 1 time siden
​Mine øjne brænde snart af at se på den syge trang til at tale en spiller ned bare for at få ret :D amen altså :D

Nu må det fandme snart stoppe
DeLaRed svaret på emne: #8 4 dage 1 time siden

9eren post=157618 skrev: Ceballos spiller en ganske glimrende kamp i dag indtil videre!

​Han spiller fint, sammen med resten af holdet, der er stort set ikke nogen der spiller langt under acceptabelt niveau idag (omend Rudi stadig ser skidt ud med bolden i foedderne). Men glimrende er vel saa meget sagt, jeg taeller 3 bold-tab (hvoraf det ene ligger 50% paa vini), en ukontroleret (og farlig) tilbagelaegning til Thib tidligt i kampen, En daarlig (og farlig) foerste beroering midt paa banen efter omrking 40min spil og saa med 1 minut tilbage af halvejen sender han, hvad der ellers skulle have vaeret en nem header i eget felt direkte ud i foedderne paa en modspiller som skaber en langskuds chance, og saa har han en periode paa omkring 15 minutter hvor han ikke delatger meget i det opbyggende spil, der bliver kigget mere end loebet. Men baseret paa det niveau han normalt har, saa er dette helt fair, dog uden meget modstand.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #9 4 dage 1 time siden
Ceballos spiller en ganske glimrende kamp i dag indtil videre!
DeLaRed svaret på emne: #10 4 dage 2 timer siden

9eren post=157580 skrev: “ og det betyder ikke at man ikke kan finde et Youtube klip med en af de gange hvor hans foerste beroring bare spiller”

Du ved godt at man på internationalt plan arbejder med at et billede siger mere end 1000 ord.

Nå du spiller på det plan i la liga og endvidere er en del af landsholds fodbold. Så har du altså ikke de problemer. Dermed ikke sagt at du ikke kan have en dårlig berøring eller tage forkerte beslutninger. Jeg har tit stødt på den der forklaring med at en spiller ikke har teknik. Det tror jeg slet ikke er det som det handler om. Der er ingen spillere der brug for formel træning på det niveau, ellers var de der fandme ikke.

Jeg vil slet ikke gå ind i en debat om hvilket hold Ceballos kan spille sig på eller ikke. For det er en længere debat som omhandler rigtig mange ting! Trænerens valg af spillestil, hvilke spiller typer han har brug for og en helveds masse andet.

Real Madrid vandt Champions League med Ivan Campo. Vores umiddelbare mest utilregnelige forsvarsspiller nogensinde af dem som har spillet fast. Fodbold er ikke bare køb de bedste i verden.

Ceballos har alle de kvaliteter du mener han mangler. Var det sådan at han ikke havde dem, så ville han slet ikke spille i la liga. Når en spiller ikke spiller på et hold som Arsenal som fast mand, så handler det altså om meget andet end teknik. Men jo der er spillere der er bedre end Ceballos. Skulle jeg vælge mellem et Valverde og Ceballos indkøb, vælger jeg selvfølgelig Valverde. Men jeg vil heller ikke afvise at jeg kunne stå med et hold, hvor Ceballos ville være federe at have i truppen end Valverde afhængigt af hvilken spillestil eller trup jeg står med!

​Nu spurgte du selv og derefter afviser du at teknik har noget med noget at goere, lidt soegt ;-) ("Jeg har tit stødt på den der forklaring med at en spiller ikke har teknik. Det tror jeg slet ikke er det som det handler om.")

Nu har jeg laest nok af gode indlaeg fra din side til at vide at jeg med stor sansynlighed misforstaar din pointe her, for det virker helt skoert det du skriver.

"Der er ingen spillere der brug for formel træning på det niveau, ellers var de der fandme ikke."
- Mener du her at alle i La Liga har samme tekniske niveau? Det haaber jeg naturligvis ikke du mener, og det er jo netop min pointe, der er stor forskel paa hvor god man er teknisk (og paa mange andre parametre naturligvis) imellem en spiller der kan spille sig i start-opstillingen i Cadiz og en Spiller der kan holde en plads som Reserve hos Real Madrid. Saa ikke helt sikker paa hvad du mener med den kommentar.

"Jeg vil slet ikke gå ind i en debat om hvilket hold Ceballos kan spille sig på eller ikke. For det er en længere debat som omhandler rigtig mange ting! Trænerens valg af spillestil, hvilke spiller typer han har brug for og en helveds masse andet."
- Er helt enig i at vi ikke skal ud i en laengere debat om hvorfor en spiller blir valgt som starter, nu var det heller ikke det spoergsmaal jeg svarede paa men derimod ene og alene Ceballos' mangler i teknikken. Men igen ikke helt sikker paa hvad din pointe er, for jeg ved med sikkerhed at du og jeg er enige om at man skal have en teknisk kunnen for at spille paa top niveau, saa selvom der er masser af andre faktorer der spiller ind, saa er dette vel ikke et forsoeg fra din side om at negligere spillere i La Liga's teknik?

"Ceballos har alle de kvaliteter du mener han mangler. Var det sådan at han ikke havde dem, så ville han slet ikke spille i la liga."
- Igen saa har jeg svaert ved at faarstaa andet i denne kommentar at du enten bevist eller ubevist har misforstaaet mit indlaeg, dette gaar tilbage til oevrste kommentar, hvor jeg haaber vi som minimum kan blive enige om at der er forskle paa teknisk niveau imellem spiller, for ellers er der saa ingen teknisk forskel paa Mendy og Modric? Jeg siger netop at Ceballos er teknisk begavet nok til at kunne begaa sig paa en midtbane paa et af de 10 bundhold i La Liga, men jeg siger samtidig ogsaa at det ikke er ensbetydende med at han er god nok teknisk til at spille i Real. Hvis du obrigtigt mener at de spillere Cadiz paa nuvaerende tidspunkt har paa midtbanen i deres trup alle er teknisk gode nok til at spille i Real, jamen saa er vi naturligvis bare for langt fra hinanden.

Og jo, lad os da endelig se hvor daarlig Ceballos goer det i aften, men som jeg ogsaa skrev under sidste kamp, alle spillere kan have en god dag eller for den sags skyld et par gode kampe i traek, men det aendre ikke paa at deres niveau ikke er hoejt nok til Real, i en klub som Madrid handler det om at spille paa et vanvittigt hoejt niveau langt de fleste kampe man spiller, og i denne season (og samtlige andre i Madrid) har Ceballos set mere daarlig ud end god ud, og det aendre 2 gode kampe i streg ikke paa, for problemet er han falder igennem igen det er kun et spoergsmaal om tid og det koster i en klub som Madrid hvor alle point er vigtige.

Og helt grundlaeggende saa er der naturligvis en debat om mange ting, ikke kun teknik (som var det du spurgte om), og jeg tilkendegiver gerne at min holdning er subjektiv, men paa ingen maade mere subjektiv end din "Ceballos har alle de kvaliteter du mener han mangler.".

Og saa lige for at runde af, saa forstod jeg heller ikke den med billedet og de 1.000 ord, ved simpelthen ikke hvad du referere til, men sikker paa det er en fed kommentar naar man ved hvad pointen var, men nok meget retvisende for hvor meget jeg ikke forstod af dit indlaeg ;-)
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #11 4 dage 3 timer siden

Ramos4 post=157587 skrev: Vi er vel også alle sammen enige om, at Ceballos ikke skal tage over på midtbanen på noget tidspunkt. Han er reservespiller og intet andet.

Edit: En reserve der gerne må starte inde, når og såfremt han er i form.

​var Tchouameni klar, så ville han jo have pladsen. Så
ja!
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #12 4 dage 3 timer siden
Vi er vel også alle sammen enige om, at Ceballos ikke skal tage over på midtbanen på noget tidspunkt. Han er reservespiller og intet andet.

Edit: En reserve der gerne må starte inde, når og såfremt han er i form.
Brylle's profilbillede
Brylle svaret på emne: #13 4 dage 3 timer siden

9eren post=157583 skrev: Brylle.
Jeg prøver ikke at overdrive. Jeg prøver at forklarer at Ceballos har egenskaberne som folk ikke mener han har. Men ja skal du ud i en sammenligning med en 28 årig Modric, så ved jeg jo godt hvem der er får mest ud af deres skills i en fodboldkamp og i meget konkurrencepræget kampe.

Jeg har ikke noget i mod at Ceballos står foran unge talenter, men Hazard derimod er så en anden sag.

​Allright så har jeg misforstået. Min fejl
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #14 4 dage 4 timer siden
Ceballos starter i øvrigt inde i dag
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #15 4 dage 4 timer siden
Brylle.
Jeg prøver ikke at overdrive. Jeg prøver at forklarer at Ceballos har egenskaberne som folk ikke mener han har. Men ja skal du ud i en sammenligning med en 28 årig Modric, så ved jeg jo godt hvem der er får mest ud af deres skills i en fodboldkamp og i meget konkurrencepræget kampe.

Jeg har ikke noget i mod at Ceballos står foran unge talenter, men Hazard derimod er så en anden sag.
Brylle's profilbillede
Brylle svaret på emne: #16 4 dage 4 timer siden

9eren post=157580 skrev: “ og det betyder ikke at man ikke kan finde et Youtube klip med en af de gange hvor hans foerste beroring bare spiller”

Du ved godt at man på internationalt plan arbejder med at et billede siger mere end 1000 ord.

Nå du spiller på det plan i la liga og endvidere er en del af landsholds fodbold. Så har du altså ikke de problemer. Dermed ikke sagt at du ikke kan have en dårlig berøring eller tage forkerte beslutninger. Jeg har tit stødt på den der forklaring med at en spiller ikke har teknik. Det tror jeg slet ikke er det som det handler om. Der er ingen spillere der brug for formel træning på det niveau, ellers var de der fandme ikke.

Jeg vil slet ikke gå ind i en debat om hvilket hold Ceballos kan spille sig på eller ikke. For det er en længere debat som omhandler rigtig mange ting! Trænerens valg af spillestil, hvilke spiller typer han har brug for og en helveds masse andet.

Real Madrid vandt Champions League med Ivan Campo. Vores umiddelbare mest utilregnelige forsvarsspiller nogensinde af dem som har spillet fast. Fodbold er ikke bare køb de bedste i verden.

Ceballos har alle de kvaliteter du mener han mangler. Var det sådan at han ikke havde dem, så ville han slet ikke spille i la liga. Når en spiller ikke spiller på et hold som Arsenal som fast mand, så handler det altså om meget andet end teknik. Men jo der er spillere der er bedre end Ceballos. Skulle jeg vælge mellem et Valverde og Ceballos indkøb, vælger jeg selvfølgelig Valverde. Men jeg vil heller ikke afvise at jeg kunne stå med et hold, hvor Ceballos ville være federe at have i truppen end Valverde afhængigt af hvilken spillestil eller trup jeg står med!

​Jeg tror ikke det er værd at bruge tid på snakken når nogle nævner at Ceballos ikke på nogen måde kan gå ind på holdet i Betis, Sevilla og Villareal. Så bliver det bare skørt og helt vildt søgt synes jeg.

Jeg kan godt forstå hvor du vil hen, men jeg har virkelig svært ved at se hvordan vi bruger Ceballos bedst. For nu er han simpelthen ikke på niveau med Kroos og Modric, men de skal selvfølgelig skiftes ud på et tidspunkt. Problemet med Ceballos er at jeg mangler at se ham kunne diktere spillet, finde de kreative bolde fremad og drive bolden. På en midtbane i Real Madrid skal han kunne en af de ting hvis han i fremtiden skal ligge der sammen med en spiller som Valverde og med Tchouameni bag sig. 

Jeg har også svært ved at se hvordan vi bruger ham bedst. Udover at blive sat ind for at holde i bolden (her er han vildt god til at holde et flow i spillet) og bidrage i presspillet (super intelligent fodboldspiller uden bold), så har jeg endnu ikke 100% set de tegn på en kommende storhed som vi bare SKAL finde plads til. Tidligere i hans karriere kan jeg huske at have set ham enkelte kampe på 6'eren og det var virkelig positivt, for der kan han bruge sine kvaliteter i sin førsteberøring, flow, afleveringer på få berøringer osv kombineret med sine åbenlyse defensive kvaliteter. Men siden ingen har sat det projekt i gang i nogen som helst klub, så må det være fordi jeg overdriver hvad jeg har set. 

Jeg synes du overdriver når du mener, at han har hele pakken (eller hvordan din formulering er). Der mangler noget, men en midtbanespiller på 26 kan sagtens bygge mere på og vi har heller ikke set ham spille kontinuerligt. Alligevel leverer han varen hver gang han spiller. Det er positivt. 

Ligesom dig, så ser jeg heller ikke et problem i at han står foran unge talenter. Jeg er stor fan af at vi har en pålidelig spiller som vi kan stole på at sætte ind i de største kampe og bare vide at han gør det godt.

 
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #17 4 dage 4 timer siden
Hvad gør et hold med spillere der er dårlige i luftsspillet? Jeg har selv et og flere bud, men prøv at analysere hvor mange boldtab der er i en fodboldkamp, hvor spillerne skal heade den hen til en medspiller! Prøv i PL, men så snart bolden er i luften taler vi om en kaos bold, hvor modstanderen kan sætte pres på. Find en kamp evt med fokus Carvajal om hvor mange bolde han taber i luftspillet under pres! Tag en hvor han spiller CL semi mod Bayern.

​edit lad os se hvor mange bolde han taber i aften Ceballos. Også i luftspillet
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #18 4 dage 5 timer siden
“ og det betyder ikke at man ikke kan finde et Youtube klip med en af de gange hvor hans foerste beroring bare spiller”

Du ved godt at man på internationalt plan arbejder med at et billede siger mere end 1000 ord.

Nå du spiller på det plan i la liga og endvidere er en del af landsholds fodbold. Så har du altså ikke de problemer. Dermed ikke sagt at du ikke kan have en dårlig berøring eller tage forkerte beslutninger. Jeg har tit stødt på den der forklaring med at en spiller ikke har teknik. Det tror jeg slet ikke er det som det handler om. Der er ingen spillere der brug for formel træning på det niveau, ellers var de der fandme ikke.

Jeg vil slet ikke gå ind i en debat om hvilket hold Ceballos kan spille sig på eller ikke. For det er en længere debat som omhandler rigtig mange ting! Trænerens valg af spillestil, hvilke spiller typer han har brug for og en helveds masse andet.

Real Madrid vandt Champions League med Ivan Campo. Vores umiddelbare mest utilregnelige forsvarsspiller nogensinde af dem som har spillet fast. Fodbold er ikke bare køb de bedste i verden.

Ceballos har alle de kvaliteter du mener han mangler. Var det sådan at han ikke havde dem, så ville han slet ikke spille i la liga. Når en spiller ikke spiller på et hold som Arsenal som fast mand, så handler det altså om meget andet end teknik. Men jo der er spillere der er bedre end Ceballos. Skulle jeg vælge mellem et Valverde og Ceballos indkøb, vælger jeg selvfølgelig Valverde. Men jeg vil heller ikke afvise at jeg kunne stå med et hold, hvor Ceballos ville være federe at have i truppen end Valverde afhængigt af hvilken spillestil eller trup jeg står med!
DeLaRed svaret på emne: #19 4 dage 6 timer siden

9eren post=157574 skrev:

Thomaskjensen post=157572 skrev: Nej, jeg rykker mig ikke. Ikke før jeg ser flere kampe som hans sidste :)

Beklager om jeg har været uklar, men om vi forlænger eller ikke med Caballos har intet at gøre med om vi skal hente Bellingham, eller andre superstjerner/talenter.
Ceballos er som bedst breddespiller, og så længe han er i klubben er der 1 extra spiller der står før i listen end de unge.

Jeg har ikke set en Arsenal kamp siden jeg var dreng, så det skal jeg ikke gøre mig klog på :)

Naturligvis betyder træneren en masse for spillerne, den tillid de får, det taktiske oplæg for den enkelte spiller. Vi så det tydeligt med Vini, der fik spille på hans styrker under Ancelotti og blomstrede.

Men nu snaker vi ikke om en 19 årig der skal bære hele offensiven, men en 26 årig der har spillet 30 gode minutter i hele sit liv. (Overdrivelse fremmer forståelse)

“​Nej, jeg rykker mig ikke. Ikke før jeg ser flere kampe som hans sidste”

Jeg forstår på det du siger, at du mener han har tekniske mangler, men du ikke kan forklarer ift hvorpå hans tekniske mangler er. Du drager en masse paraleller til andre spillere og mener ud fra deres tekniske kunnen, at det kan Ceballos ikke. Det er jo det rene nonsens. De fleste fodboldspillere har aldrig kunne sparke halvt så godt som Cristiano, men det forklarer ikke deres niveau af færdigheder og sparke tekniske kunnen. Det er det jeg mener du ikke kan rykke dig på ift en ordentlig forklaring. Det handler ikke om hvor mange kampe du ser med ham fremadrettet, det skulle du jo kunne forklarer allerede nu.

Ja Ceballos er en spiller der bliver prioriteret før de unge også ved en potentiel forlængelse. Men forstår slet ikke du vil ned af den sti der. Du har jo en højere interesse i at sikrer top klasse spillere uanset hvor de kommer fra.

​Jeg byder med glaede ind her ;-)

Jeg holder mig til spoergsmaalet om teknikken og ikke alder/talent.

Mangler i Ceballos' Teknik:
1. Foerste beroering:
Jeg er usikker paa om han har den daarligste foerste beroering i truppen eller om han maaske lige akurat er overgaaet af Vallejo, Vazquez eller Mariano, men der er ingen andre spiller, inkl. vores 2 maalmaend, der har en daarligere foerste beroering en Ceballos, og det betyder ikke at man ikke kan finde et Youtube klip med en af de gange hvor hans foerste beroring bare spiller, men laaaangt de fleste foerste beroeringer han har (isaer i svaere og pressede situationer) der ligger bolden 1-3 meter vaek fra ham. Han er med aftsand i bundden af truppen paa den front, og det er en teknisk kunnen som vi burde kunne forlange sidder i skabet i en klub som Real, men det goer den altsaa ikke hos ham Og heller ikke hos de 3 andre spillere naevnt.
2. Defensive timing:
Ja, han jagter bolden med 110%, men alt for ofte saa kommer han for sent i sine tacklinger.
3. Hovedspil:
Han bruger sin fysik fint (ikke prangende, men godkendt) men naar han naar foerst paa en hoej bold har han tydeligvis svaert ved at dirigere den i nogen som helst retning, han er med afstand den svagest i luftspiller (rent tekninsk) af vores midtbane spillere, og det inkludere Luka.
4. Blik for spillet:
Han ser altid ivrig ud naar han er paa bolden (nok det visse fans sluger raat) men alt for sjaeldent faar holdet noget ud af hans aflevering frem i banen, han er en bod flytter, der flytter den fra den ene side til den anden, men hans afleveringer i dybden og i mellemrummende er alt for uskapre og havner mere end ofte hos en modstander.
5. Beskytte bolden:
Han har i de fleste kampe (meget ofte ogsaa naar han kun er paa banen i 10min) alt for mange boldtab naar han bliver presset, fordi hans traek med bolden ligger langt vaek fra kroppen er han nem at stjaele bolden fra, det ender saa ofte med at han redder sig selv ved at lave et efterfolegende frispark og dermed spilstop, men det at han mister bolden i foerste omgang er under alt kritik, spillere som Rodrygo, Asensio og Camavinga er ham svaert overlegen paa den front.
6. Intelligens (dette har nok ikke saa meget med Teknik at goere, men stadig yderst vigtigt)
Det folk elsker ved Ceballos er hans attitude og arbejds iver paa banen, men faktum er bare at han alt for ofte bruger alt sin energi paa de forkerte tidpunkter. Det hoere ikke til sjaeldenthederne at vi ser Ceballos jagte en bold fra den ene side af banen over til den anden, i et pres hvor han altid er 5-8 meter vaek fra bolden (saa altsaa ikke noget der stresser modstander holdet), og det goer han paa egen haand, der er ingen aftsemning med hold kammeraterne han loeber bare alt hvad han kan i situationer der ikke er farlige og hvor han aldrig naar bolden alligevel, hvilket er komplet spild af energi OG ALTID efterlader et hul i midtbanen hvor han skulle staa. (Man kan godt argumenter hvis nu resten af holdet bare hjalp ham i det pres, saa ville det give pote, men da de nu engang ALDRIG goer det, er det torske dumt og spild af energi, samt en skaevridning af vores midtbane.

9eren, jeg vil gaa ud fra du er enig med mig i at Real Madrid skal vaere det bedste hold i Spanien, derfor er en anden god maalestok ogsaa at se paa hvilket niveau Ceballos har i La Liga. Hvis man skal vaere det bedste hold i Spanien, vil jeg paastaa at man som tommelfinger regel (laeg maerke til at det er en tommel finger regel og ikke noedvendigs realitet i alle situationer) skal have spillere paa sit hold der paa holdene fra 4-10 pladsen i La Liga ville gaa direkte ind i start opstillingen, dette gaelder ogsaa for bredde spillere i Spaniens bedste hold. Saa hvis vi tager Barca og ATM ud af udregningen (da de to hold sammen med Real har udgjort den staerkste klub-tio de seneste 10 aar, og Ceballos ikke i nogen konstellation ville vaere taet paa at faa mere spilletid end han goer i Madrid) og saa kigger ned af listen:
- Sociedad: Det er imo meget svaert at se Ceballos slaa hverken Zubimendi, Mendez eller Merino af midtbanen paa det nuvaerende hold.
- Villarreal: Ceballos er ikke i naerheden af at kunne tage kampen om en start-plads op med Parejo eller Coquelin
- Betis: Ceballos intager med garanti en baenk plads bag Canales, Rodriguez og Carvalho, han er ikke i naerheden af deres niveau.
- Sevilla: Omend de har store problemer i aar, saa er Ceballos paa ingen maade loesningen fremfor spillere som Jordan, Rakitic og Torres...og han ville for den sags skyld med stor sansynlighed ogsaa faa svaert ved at frawrestle spilletid fra Fernando, Isco og Delaney.
- Valencia: Ceballos ville have meget svaert ved at slaa Aleida og Musah ud af start 11eren

Og saa kan man ellers forstaette ned af listen indtil man finder et hold hvor Ceballos ville have en chance for at vaere fast starter (ligesaa vel som han heller aldrig bed sig fast i Arsenal over 2 seasoner), problemet er jo bare at vi skal ned i de 10 svageste hold i La Liga for at finde et niveau hvor han er fast mand.

Og det er hele problemet, hvis vi kigger paa teknik, intelligens, spidskomptencer osv, saa er Ceballos ikke i naerheden af at vaere en top 25 midtbane spiller i La Liga, og dermed er han vel heller ikke paa nogen maade god nok til det hold der forsoeger at vaere det Bedste hold i Spanien. Jeg staar fast ved at den eneste grund til folk overhovedet naevner forlaengelse og mere spilletid til Ceballlos i Madrid, er fordi vores trup bredde er saa ufattelig svag, men faktum er bare at det stadig ikke goer ham tilnaermelsesvis god nok til Kongeklubben, alle de ovennaevnte spillere (fra de andre klubber) ville staa over ham i koen til spilletid i Madrid. (og her skal jeg saa lige understrege at der ikke er nogen af dem jeg saa skifte til Madrid til sommer, vi skal ikke skifte Ceballos ud med endnu en spiller der kun er "lidt" bedre end ham, vi skal skifte ham ud med en Galactico-type, for kun paa den maade bliver vores bredde faktisk bedre.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #20 4 dage 8 timer siden

Thomaskjensen post=157572 skrev: Nej, jeg rykker mig ikke. Ikke før jeg ser flere kampe som hans sidste :)

Beklager om jeg har været uklar, men om vi forlænger eller ikke med Caballos har intet at gøre med om vi skal hente Bellingham, eller andre superstjerner/talenter.
Ceballos er som bedst breddespiller, og så længe han er i klubben er der 1 extra spiller der står før i listen end de unge.

Jeg har ikke set en Arsenal kamp siden jeg var dreng, så det skal jeg ikke gøre mig klog på :)

Naturligvis betyder træneren en masse for spillerne, den tillid de får, det taktiske oplæg for den enkelte spiller. Vi så det tydeligt med Vini, der fik spille på hans styrker under Ancelotti og blomstrede.

Men nu snaker vi ikke om en 19 årig der skal bære hele offensiven, men en 26 årig der har spillet 30 gode minutter i hele sit liv. (Overdrivelse fremmer forståelse)

“​Nej, jeg rykker mig ikke. Ikke før jeg ser flere kampe som hans sidste”

Jeg forstår på det du siger, at du mener han har tekniske mangler, men du ikke kan forklarer ift hvorpå hans tekniske mangler er. Du drager en masse paraleller til andre spillere og mener ud fra deres tekniske kunnen, at det kan Ceballos ikke. Det er jo det rene nonsens. De fleste fodboldspillere har aldrig kunne sparke halvt så godt som Cristiano, men det forklarer ikke deres niveau af færdigheder og sparke tekniske kunnen. Det er det jeg mener du ikke kan rykke dig på ift en ordentlig forklaring. Det handler ikke om hvor mange kampe du ser med ham fremadrettet, det skulle du jo kunne forklarer allerede nu.

Ja Ceballos er en spiller der bliver prioriteret før de unge også ved en potentiel forlængelse. Men forstår slet ikke du vil ned af den sti der. Du har jo en højere interesse i at sikrer top klasse spillere uanset hvor de kommer fra.
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #21 4 dage 11 timer siden
Nej, jeg rykker mig ikke. Ikke før jeg ser flere kampe som hans sidste :)

Beklager om jeg har været uklar, men om vi forlænger eller ikke med Caballos har intet at gøre med om vi skal hente Bellingham, eller andre superstjerner/talenter.
Ceballos er som bedst breddespiller, og så længe han er i klubben er der 1 extra spiller der står før i listen end de unge.

Jeg har ikke set en Arsenal kamp siden jeg var dreng, så det skal jeg ikke gøre mig klog på :)

Naturligvis betyder træneren en masse for spillerne, den tillid de får, det taktiske oplæg for den enkelte spiller. Vi så det tydeligt med Vini, der fik spille på hans styrker under Ancelotti og blomstrede.

Men nu snaker vi ikke om en 19 årig der skal bære hele offensiven, men en 26 årig der har spillet 30 gode minutter i hele sit liv. (Overdrivelse fremmer forståelse)
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #22 5 dage 4 timer siden
“ Om vi ser bort fra sidste kamp, som jeg ikke avviser kan være sådan han spiller resten af livet, men jeg har dog mine tvivler...
Vi er vel enige om at han ikke har afleveringer eller overblik som Kroos, han har ikke drive som Modric, kraft som Fede, eller fart som Vini. Han er offensivt lige så farlig som Nacho, aflevere som Mendy og taber flere bolde end Vini. Så hvad han mangler af teknik, så er svaret ALT.
Det han har som overnævnte mangler, det er viljen at vinde tilbage bolden når han har smidt den væk. ”

Det forklarer ikke hvor hans tekniske mangler er, eller hvad der er hans force. Men jeg tænker ikke at jeg rykker dig nogle vegne på det alligevel.

“Han er dog "bare" 26 år, men OK og det er en rigtig fin alder for en spiller, men ikke en man skal give chance efter chance for måske bliver han til det helt store, og bliver han i klubben i de næste 8-10 år bliver den naturlige konsekvens at de helt unge talenter kommer endnu længere væk fra spilletid.”

Du har stort set lige skrevet et indlæg om, at det bekymrede dig minus, at Real Madrid ikke har Spaniere i start opstillingen og i princippet ville se de bedste i verden. Hvorfor så bekymrer sig om de unge ift Ceballos? De kommer vel næppe til fadet, hvis man henter flere top spillere til sommer!

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor Arsenal kan bruge Ødegaard og Real Madrid ikke?

Eller for den sags skyld, at man som spiller kan spille forskelligt under diverse trænere både niveau mæssigt og mentalt. Ceballos ville ikke være i Zidanes tanker, men han er det hos Carlo Ancelotti. Er det i øvrigt ikke sjovt at Theo Hernandez spiller for sygt i Milan, og der bliver snakket om at man skal hente ham tilbage.
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #23 5 dage 11 timer siden

9eren post=157559 skrev: Teknikken, alderen eller talentet.

Hvilke mangler mener du han har ift teknik?

Han er 27 nu hvis ikke snart. Er det ikke en okay alder for en fodboldspiller, eller skal han være 37 som Modric.

Talentet, prøv at forklar hvad du mener han skal have for at være dygtig nok!

​Om vi ser bort fra sidste kamp, som jeg ikke avviser kan være sådan han spiller resten af livet, men jeg har dog mine tvivler... 
Vi er vel enige om at han ikke har afleveringer eller overblik som Kroos, han har ikke drive som Modric, kraft som Fede, eller fart som Vini. Han er offensivt lige så farlig som Nacho, aflevere som Mendy og taber flere bolde end Vini. Så hvad han mangler af teknik, så er svaret ALT. 
Det han har som overnævnte mangler, det er viljen at vinde tilbage bolden når han har smidt den væk. 

Han er dog "bare" 26 år, men OK og det er en rigtig fin alder for en spiller, men ikke en man skal give chance efter chance for måske bliver han til det helt store, og bliver han i klubben i de næste 8-10 år bliver den naturlige konsekvens at de helt unge talenter kommer endnu længere væk fra spilletid. 

I mit Real Madrid, skal man som ung være en magtfaktor på banen, kamp efter kamp. Militao, Vini og Fede er 3 rigtig gode eksempler på unge spillere der dominere på banen. 
Derefter har vi talenterne i Rodrigo, Camawinga, Tchouaméni eller Endric for den del. Unge spillere der stadig skal satses på, som skal have spilletid, ellers må man leje dem ud eller sælge dem. Leje eller sælge til Arsenal og se hvad der sker, hvem der har talentet. 
Kan man som 23 årig ikke tage en fast startplads i Arsenal, i den befatning de var i, ja så har man ikke meget talent der berettiger til en startplads i mit Real Madrid. 

Jeg siger ikke at han ikke skal få flere chancer i år, jeg siger mest af alt at vi lige skal se flere gode præstationer inden der forlænges kontrakt med ham, og det samme gælder Modric, Kroos, Benzema og Asensio.  
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #24 6 dage 2 timer siden
Teknikken, alderen eller talentet.

Hvilke mangler mener du han har ift teknik?

Han er 27 nu hvis ikke snart. Er det ikke en okay alder for en fodboldspiller, eller skal han være 37 som Modric.

Talentet, prøv at forklar hvad du mener han skal have for at være dygtig nok!
Thomaskjensen's profilbillede
Thomaskjensen svaret på emne: #25 6 dage 3 timer siden
Ceballos har ikke teknikken, alderen, eller talentet til at blive fast starter, men jeg er dog kommet dertil at vi godt må forlænge med ham.
Dette basere jeg på Madridisimo, eller hvad man nu kalder det, for som med Nacho så ved man stort set altid hvad man får. Man får vilje og et rigtig arbejdsom spiller, som ofte laver småfejl der i blandt koster, men altid 110%.

I en klub som Villareal skulle han blive fast starter, også på en halvdårlig dag, for holdet er ikke bedre.
I kampen mod dem kom han ind sulten, Villareal spillerne var naturligvis ikke på 100%, og så viste han noget ingen andre end Camavinga havde, og det var vilje at vinde kampen om han så skulle løbe månen rundt.
Derfor var han med i alt, da han var den eneste der gad vinde kampen.

Jeg har dog rykket mig i min vurdering af ham, som en spiller vi ikke på nogen måde skal forlænge med, til en spiller vi bestemt skal forlænge med. OM han kan finde sig i sin rolle som backup, og en løn der er derefter.

Han er altså nu på samme liste som Asensio, en spiller der kan få fast spilletid i en lidt mindre klub, og tjene de samme penge, eller mere.
De er også spillere der skal holdes i gang, så de er klar når der er behov for dem, og dermed igen gør det svært for de unge.

Et dilemma, helt enkelt.

Seneste artikler...

Annonce