Optakt: Villarreal - Real Madrid, Copa del Rey, ottendedelsfinale

Real Madrid skal i aften forsøge at få vendt den lurende krisestemning og komme tilbage på sejrssporet, når man spiller ottendedelsfinale i Copa del Rey ude mod Villarreal.

Den gule ubåd voldte Real Madrid problemer i årets første kamp, hvor man vandt LaLiga-opgøret med 2-1 og Villarreal er netop nu et af de mest formstærke mandskaber i LaLiga med tre sejre i de seneste fire kampe, hvorfor der kan forventes en svær kamp. Samtidig har Real Madrid ikke vundet i de seneste seks opgør på Estadio de la Cerámica.

Den bliver ikke lettere af, at man til opgøret må undvære de skadede Carvajal, Lucas Vázquez, Alaba og Tchouaméni, samt Luka Modric, som får en pause i den spanske hovedstad.

Fraværet af de to førstnævnte har øget forventningerne til, at der endelig er en Canterano, som rykkes op og får chancen og brasilianske Vinícius Tobias er da også med i truppen, men spansk presse kan ikke blive enige om, hvorvidt han starter inde eller om det bliver Nacho.

Carlo Ancelotti har på forhånd bebudet, at det bliver tæt på stærkest mulige opstilling og derfor bliver der ikke pause til nogle af de mest benyttede spillere og det betyder blandt andet, at Vinícius igen skal op mod Juan Foyth i en direkte duel, som godt kan blive kampafgørende. Den kan i hvert fald blive afgørende for Real Madrids muligheder for at skabe chancer.

Og det har været et alvorligt problem i den seneste tid, at man nok har bolden meget, men det kniber til gengæld alvorligt med kreativiteten og det bliver nødvendigt at finde frem mod et defensivt velorganiseret hjemmehold, hvor Raúl Albiol og Pau Torres styrer sagerne med sikker hånd.

Real Madrids defensiv har vist alvorlige svaghedstegn i den seneste tid, hvor Eder Militao har været den eneste til at vise klassen gennem hele sæsonen og brasilianeren får nok at se til i aften med nye folk og Ferland Mendy omkring sig, når spillere som Yeremy Pino, Chukwueze og rutinerede Gerard Moreno skal forsøge at overliste Thibaut Courtois i Real Madrid-målet.

Der er således nok at se til for Real Madrid, som i denne kamp også skal forholde sig til den svære udekamp mod Ath. Bilbao, hvor man kan være seks points efter Barcelona, der tidligere søndag møder Getafe hjemme, når man træder ind på San Mamés.

Der er kampstart kl. 21.00 og kampen vises ikke i dansk TV, men heldigvis kan opgøret ses hos diverse betting-firmaer.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Vinícius Tobias, Militao, Nacho, Mendy, Kroos, Camavinga, Fede Valverde, Rodrygo, Vinícius, Benzema.

Seneste artikler...

Annonce