Optakt: Real Madrid - Girona, LaLiga EA Sports, 24. spillerunde

Real Madrid kan tage et stort og afgørende skridt mod det spanske mesterskab, når Girona i aften er på besøg på Estadio Santiago Bernabéu.

 

Med en sejr vil man være fem points foran Cataloniens suverænt bedste hold, hvilket reelt er seks points, idet man er bedst indbyrdes.

Inden da skal man dog lige spille et opgør, som skal tages absolut alvorligt. Det er nemlig hverken held eller tilfældigheder, som gør at Girona er med i toppen af LaLiga EA Sports. Sæsonen igennem har man imponeret med flot angrebsbetonet spil og en rigtig god organisation på holdet og man har hentet flere opsigtsvækkende sejre.

Hidtil er det kun blevet til et enkelt nederlag og det kom såmænd mod Real Madrid, der vandt opgøret i Girona med 0-3, men cifrene er ikke så suveræne, som de lyder. Hjemmeholdet havde nemlig flere nærgående forsøg, inden Real Madrid punkterede ballonen og sikrede sig den vigtige sejr.

Girona er svækket til aftenens kamp med karantænedommene til Yangel Herrera og Blind, men til gengæld har man fået den målfarlige Dovbyk klar og ham skal Real Madrids hårdt prøvede centerforsvar nok få deres hyr med, særligt fordi Gironas kanter består af den kommende Manchester City-spiller Savio i venstre side og den måske kommende Real Madrid-spiller Yan Couto i højre side. De er de helt særlige grunde til, at Girona er det mest scorende hold i LaLiga EA Sports.

Hos Real Madrid må det særligt glæde Carlo Ancelotti at Antonio Rüdiger og Tchouaméni er klar igen efter henholdsvis en skade og en karantæne og de to skal i aften danne makkerpar i det centrale forsvar og deres hovedstødsstyrke er en kraftig opgradering i et forsvar, som i det store hele har klaret skærene på trods af, at man har været voldsomt udfordret sæsonen igennem, men som alligevel er det suverænt bedste i rækken. Lidt den omvendte verden, at Real Madrid går ind til kampen med rækkens bedste forsvar og står over for holdet med det bedste angreb. Men det gør blot aftenens opgør endnu mere charmerende.

Real Madrid kunne såmænd sagtens være holdet med det bedste angreb også og det er skrevet med den største respekt for Girona, men Ancelottis offensive folk har sæsonen igennem stået for nogle gedigne afbrændere, som endnu ikke har kostet alverden på point-kontoen, for dertil er Real Madrid trods alt for stærke for de øvrige 19 hold i LaLiga og det skal man gerne sætte en tyk streg under i aften, hvor der bliver brug for de tre points og et effektivt angreb.

Her er Vinícius tilbage og selv om han bestemt ikke er nogen stor målscorer, så bringer hans direkte spillestil og hurtighed dog en masse til angrebet og det kan blive vigtigt at få udfordret Gironas kanter, så de skal tænke mere defensivt end offensivt.

Der er således lagt op til et spændende opgør mellem rækkens suverænt bedste hold og samtidig de bedst spillende, så der er al mulig grund til at sætte sig til rette i sofaen kl. 18.30, når TV2 Sport X blænder op for topopgøret i Spanien.

Real Madrids forventede hold: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Tchouaméni, Mendy, Kroos, Camavinga, Fede Valverde, Bellingham, Vinícius, Rodrygo.

Log-på for at kommentere


Lars1991 svaret på emne: #1 3 uger 20 timer siden
​Det må du jo sige så, jeg prøvede seriøst ikke at være provokerende. Tværtimod tænkte jeg at det hele bliver lidt mindre seriøst, når man skriver mere chat-agtigt. Men det må jeg så tænke om! 

Jeg tror måske bare ikke jeg ser det på samme måde som dig, at en spiller absolut skal have en position, hvor de er bedst. Det handler mere om spilletyper og hvordan holdet spiller, især i denne sæson under Ancelotti, hvor jeg endda har hørt nogen (må hellere lade vær med at sige hvem!), kalde det en slags total-fodbold. Spillerne flyder ind og ud af positioner, og det måske også derfor vi har håndteret skaderne så godt. Spilsystemet er så meget inden under huden hos spillerne, at det ikke betyder det store hvem der spiller, men laver bare nogle små justeringer. 
Men det var et sidespring. Pointen er at en spiller ikke nødvendigvis har én position, hvor han er bedst. Og ud fra de kvaliteter Rodrygo besidder, tænker jeg egentlig han er en hvor dette burde være rigtigt også. Modsat Vini som jo egentlig er ret en-dimensionel i sit spil. Det bare en dimension ude af denne verden! Hvilket jeg også tænker er grunden til at man gjorde som man gjorde, da man hentede dem. For at gøre det helt firkantet, så ser jeg Rodrygo som en klogere og mere teknisk spiller, hvor Vini er en driblestærk hurtigløber, der er meget et-benet. Her tænker jeg at førstnævnte karakteristika giver en bedre forudsætning for at lykkedes over alt på banen.

 
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #2 3 uger 21 timer siden

Lars1991 post=172505 skrev:

Madridista02 post=172499 skrev:

Lars1991 post=172493 skrev: ​Camavinga var da et virkelig dårligt eksempel haha :D Han blev da nemlig forløst på vb. Han har nok stadig ramt de bedste kamp i hans liv derude indtil videre. Derudover har han også både spillet dm og cm. Camavinga er en utrolig alsidig spiller, ligesom f.eks. Bellingham og Valverde, der også spiller flere positioner helt eminent. Både på midten og i angrebet. Brahim Diaz har også vist at han kan spille alle 3 positioner oppe foran uden det gør nogen forskel.

Rodrygo får så meget frihed oppe foran. Han kan ligge og roame rundt som det passer ham nærmest. Hvis det absolut eneste måde han kan opnå kontinuitet i hans spil, er at starte ude fra venstre side hver kamp, jamen så er han jo også bare en alt for begrænset spiller til Real Madrid, især når topniveauet ikke engang er det højeste i klubben på den position. 

Jeg forholder mig så også skeptisk overfor den udlægning. Jeg synes netop hans potentiale og styrker viser, at han ikke behøver at skulle være begrænset til at spille i venstre side. 

Okay haha :DDDD det var da en lille svipser fra min side haha :D upsi haha:D tænk jeg lige kom til at give et dårligt eksempel haha:D

​Camavinga spilder sit talent på venstreback. Der kan godt være han havde gode kampe der ude, men det betyder ikke at han udvikler sig som dm/cm hvilket er hans bedste position. Hvis han skal udvikle sig og få det maksimale ud af sit potentiale, så skal han spille på den position, hvor han har mest udviklingspotentiale.

Rodrygo han i nærmest alle sæsoner, været limet fast til kridtstregen på højre wing. Denne sæson roamer han mere rundt, det gør Vini også, og det klæder dem. Men han er stadig bedst på venstre og det er der han, i min optik, har det bedste forudsætninger, for at blive verdensklasse.
Et andet eksempel (haha:D) , kunne være hvis man puttede Vinicius på højre kanten, og han havde spillet der siden han var 18. Havde han så fået det fulde ud af sit potentiale?


Hvis du har brug for en puster, så kan du jo bare slukke internettet lidt :D Man behøver ikke svare, hvis man er lidt sur i det.

Det kan godt være du synes man spilder Camavinga på venstre-backen og stopper hans udvikling og andre spændende tanker, men det jo ikke det vi diskuterer. Pointen var at Camavinga spiller fremragende på flere pladser, ligesom mange andre på vores hold. Og at det er en kæmpe styrke, der formår at putte disse spillere på holdkortet i Real Madrid. Hvis man kun kan spille én plads, ja så bliver det altså mere svært at slå igennem.

Rodrygo havde også en fri rolle i sidste sæson, men ellers har du ret i at han startede som decideret højre wing, hvor han også fik sit første gennembrud. Det godt man har prøvet at give ham chancen for at spille en mere fri rolle det sidste 1½ år, men han har ikke riiigtigt fået sit endelig gennembrud efter det.. der har været flere gange, hvor man har tænkt "nu er han her", for så derefter at blive helt anonym igen i en længere periode. Det er der han skal blive bedre. Han har jo vist han godt kan, han skal bare gøre det oftere.

Din anden ide er... at man går tilbage i tiden og putter Vini på højrekanten? Eller at man burde have gjort det? Eller hvad er din, sikkert fremragende ide, egentlig?

​Du kunne også prøve at formulere dig mindre provokerende/nedladende, hvis du gerne vil have en saglig debat, haha:D
jeg er fucking glad!!

Det kan være vi har misforstået hinanden, men min pointe er, at vi ikke ser den bedste Rodrygo fra højrekant, fordi han ikke er en naturlig dygtig højrekant. Hvis Rodrygo skal udvikle sig til at blive en verdensklasse spiller, så skal han spille der hvor han er bedst.
Camavinga spillede nogle fine kampe på vb, men for at blive en verdensklasse dm/cm, så skal han spilles og udvikles dér. Hvis Camavinga var venstreback normalt, men blev brugt på højreback, så tvivler jeg også på, at man fik det maksimale ud af hans potentiale.

I forhold til Vinicius , så er min pointe, at han også er naturligt venstre kant, men hvis han, siden sin ankomst til Real Madrid, havde spillet højre kant, så tvivler jeg på, at han havde udviklet sig til den spiller han er nu, hvor han er meget tæt på at være verdensklasse.

Haha :D

​​​​​​
Dragam svaret på emne: #3 3 uger 1 dag siden

NadaMás post=172503 skrev: ​Man kan vel lidt anskue det fra to vinkler (kommer muligvis til at gentage nogle tidligere pointer).

Kigger man på det rå talent, så giver det jo rigtig god mening at Rodrygo starter. Som en anden bruger skrev, er hans loft meget højere end Brahims. Det klæder ham rigtig godt med den lidt mere flydende positionering i denne sæson. Målet fra i går kom han, som så mange andre gange, i et løb fra banens venstre side. Han laver ikke lige så mange finter som en Vini, men hans boldkontrol er muligvis den bedste i truppen. Han kan løbe med bolden klistret til foden i en virkelig høj fart, og man har efterhånden set mange forsvar have problemer med at forsvare sig mod ham, når han får lov til at spille meget direkte.

Omvendt, og grunden til at jeg også skrev at hans startsplads er til debat i går, er at der simpelthen er for langt mellem snapsene. Man kan selvfølgelig ikke forvente at han spiller som han gjorde i oktober/november en hel sæson, men når han ikke spiller godt, bliver han utrolig anonym, hvilket resulterer i et meget endimensionelt angrebsspil over venstresiden. Højrekanten gør ham intet godt, men han kommer aldrig over på venstre kanten i Real. Jeg tror simpelthen ikke på, at han bliver en kontinuerlig succes på højrekanten (omend vi helt sikkert periodisk kommer til at se ham i topform der). Når han kommer ind i feltet fra højresiden, kan man tydeligt se at det virker mere unaturligt for ham at drible i gennem og afslutte, end det gør fra venstresiden. 

Jeg tror om noget Rodrygo er en spiller, der vil gavne af at spille til venstre på et andet tophold. Han kan gå ind og starte for alle de største hold, måske lige bortset fra City og Bayern. Talentet er det unægteligt, men når en spiller bliver spillet ude af position, er det jo svært. Spørgsmålet er om det på sigt både vil gavne ham og Real, hvis han fandt en ny klub - Til rette pris selvfølgelig (+ - 100 mio). 

​Havde jeg været Rodrygos rådgiver, så havde jeg ihvertfald givet ham samme råd, som du skriver der til sidst.
Dragam svaret på emne: #4 3 uger 1 dag siden

NadaMás post=172504 skrev:

Dragam post=172502 skrev:

Matamoro post=172501 skrev: I næste sæson hedder det Vinicius og Mbappe på toppen. Rodrygo kan blive en rigtig dygtig reserve.

​Folk bliver ved med at lukke det lort ud... hvornår fatter i, at mbappe ikke vil spille 9er... så nej, det kommer ikke til at ske. Kommer mbappe, så er det for at spille på venstrekanten.

​Jeg køber stadig ikke den præmis med at han for Guds skyld ikke vil spille på toppen.
Han er blevet kaldt præsident, sportsdirektør og træner for PSG .. Alligevel har han spiller 20 kampe i en centralt, mod 21 til venstre i denne sæson (WhoScored). 

Hvis han kommer til klubben, er jeg sikker på at han selv har gjort sig taktiske overvejelser inden - Lige som Presi, Carlo osv. har. 

​At han er blevet brugt centralt handler jo også om, at Kolo ikke rigtig har slået til.

Men jeg er sikker på at mbappe også gør sig sine overvejelser ift det taktiske ift en evt RM transfer - og hvis han får afvide, at vinicius forsat vil have venstrekanten, så tror jeg ikke han kommer. Hvilket også ville være det rigtige valg imo for alle parter.
Lars1991 svaret på emne: #5 3 uger 1 dag siden

Madridista02 post=172499 skrev:

Lars1991 post=172493 skrev: ​Camavinga var da et virkelig dårligt eksempel haha :D Han blev da nemlig forløst på vb. Han har nok stadig ramt de bedste kamp i hans liv derude indtil videre. Derudover har han også både spillet dm og cm. Camavinga er en utrolig alsidig spiller, ligesom f.eks. Bellingham og Valverde, der også spiller flere positioner helt eminent. Både på midten og i angrebet. Brahim Diaz har også vist at han kan spille alle 3 positioner oppe foran uden det gør nogen forskel.

Rodrygo får så meget frihed oppe foran. Han kan ligge og roame rundt som det passer ham nærmest. Hvis det absolut eneste måde han kan opnå kontinuitet i hans spil, er at starte ude fra venstre side hver kamp, jamen så er han jo også bare en alt for begrænset spiller til Real Madrid, især når topniveauet ikke engang er det højeste i klubben på den position. 

Jeg forholder mig så også skeptisk overfor den udlægning. Jeg synes netop hans potentiale og styrker viser, at han ikke behøver at skulle være begrænset til at spille i venstre side.


 

Okay haha :DDDD det var da en lille svipser fra min side haha :D upsi haha:D tænk jeg lige kom til at give et dårligt eksempel haha:D

​Camavinga spilder sit talent på venstreback. Der kan godt være han havde gode kampe der ude, men det betyder ikke at han udvikler sig som dm/cm hvilket er hans bedste position. Hvis han skal udvikle sig og få det maksimale ud af sit potentiale, så skal han spille på den position, hvor han har mest udviklingspotentiale.

Rodrygo han i nærmest alle sæsoner, været limet fast til kridtstregen på højre wing. Denne sæson roamer han mere rundt, det gør Vini også, og det klæder dem. Men han er stadig bedst på venstre og det er der han, i min optik, har det bedste forudsætninger, for at blive verdensklasse.
Et andet eksempel (haha:D) , kunne være hvis man puttede Vinicius på højre kanten, og han havde spillet der siden han var 18. Havde han så fået det fulde ud af sit potentiale?


Hvis du har brug for en puster, så kan du jo bare slukke internettet lidt :D Man behøver ikke svare, hvis man er lidt sur i det.

Det kan godt være du synes man spilder Camavinga på venstre-backen og stopper hans udvikling og andre spændende tanker, men det jo ikke det vi diskuterer. Pointen var at Camavinga spiller fremragende på flere pladser, ligesom mange andre på vores hold. Og at det er en kæmpe styrke, der formår at putte disse spillere på holdkortet i Real Madrid. Hvis man kun kan spille én plads, ja så bliver det altså mere svært at slå igennem.

Rodrygo havde også en fri rolle i sidste sæson, men ellers har du ret i at han startede som decideret højre wing, hvor han også fik sit første gennembrud. Det godt man har prøvet at give ham chancen for at spille en mere fri rolle det sidste 1½ år, men han har ikke riiigtigt fået sit endelig gennembrud efter det.. der har været flere gange, hvor man har tænkt "nu er han her", for så derefter at blive helt anonym igen i en længere periode. Det er der han skal blive bedre. Han har jo vist han godt kan, han skal bare gøre det oftere.

Din anden ide er... at man går tilbage i tiden og putter Vini på højrekanten? Eller at man burde have gjort det? Eller hvad er din, sikkert fremragende ide, egentlig?
NadaMás's profilbillede
NadaMás svaret på emne: #6 3 uger 1 dag siden

Dragam post=172502 skrev:

Matamoro post=172501 skrev: I næste sæson hedder det Vinicius og Mbappe på toppen. Rodrygo kan blive en rigtig dygtig reserve.

​Folk bliver ved med at lukke det lort ud... hvornår fatter i, at mbappe ikke vil spille 9er... så nej, det kommer ikke til at ske. Kommer mbappe, så er det for at spille på venstrekanten.

​Jeg køber stadig ikke den præmis med at han for Guds skyld ikke vil spille på toppen.
Han er blevet kaldt præsident, sportsdirektør og træner for PSG .. Alligevel har han spiller 20 kampe i en centralt, mod 21 til venstre i denne sæson (WhoScored). 

Hvis han kommer til klubben, er jeg sikker på at han selv har gjort sig taktiske overvejelser inden - Lige som Presi, Carlo osv. har. 
NadaMás's profilbillede
NadaMás svaret på emne: #7 3 uger 1 dag siden
​Man kan vel lidt anskue det fra to vinkler (kommer muligvis til at gentage nogle tidligere pointer).

Kigger man på det rå talent, så giver det jo rigtig god mening at Rodrygo starter. Som en anden bruger skrev, er hans loft meget højere end Brahims. Det klæder ham rigtig godt med den lidt mere flydende positionering i denne sæson. Målet fra i går kom han, som så mange andre gange, i et løb fra banens venstre side. Han laver ikke lige så mange finter som en Vini, men hans boldkontrol er muligvis den bedste i truppen. Han kan løbe med bolden klistret til foden i en virkelig høj fart, og man har efterhånden set mange forsvar have problemer med at forsvare sig mod ham, når han får lov til at spille meget direkte.

Omvendt, og grunden til at jeg også skrev at hans startsplads er til debat i går, er at der simpelthen er for langt mellem snapsene. Man kan selvfølgelig ikke forvente at han spiller som han gjorde i oktober/november en hel sæson, men når han ikke spiller godt, bliver han utrolig anonym, hvilket resulterer i et meget endimensionelt angrebsspil over venstresiden. Højrekanten gør ham intet godt, men han kommer aldrig over på venstre kanten i Real. Jeg tror simpelthen ikke på, at han bliver en kontinuerlig succes på højrekanten (omend vi helt sikkert periodisk kommer til at se ham i topform der). Når han kommer ind i feltet fra højresiden, kan man tydeligt se at det virker mere unaturligt for ham at drible i gennem og afslutte, end det gør fra venstresiden. 

Jeg tror om noget Rodrygo er en spiller, der vil gavne af at spille til venstre på et andet tophold. Han kan gå ind og starte for alle de største hold, måske lige bortset fra City og Bayern. Talentet er det unægteligt, men når en spiller bliver spillet ude af position, er det jo svært. Spørgsmålet er om det på sigt både vil gavne ham og Real, hvis han fandt en ny klub - Til rette pris selvfølgelig (+ - 100 mio). 
Dragam svaret på emne: #8 3 uger 1 dag siden

Matamoro post=172501 skrev: I næste sæson hedder det Vinicius og Mbappe på toppen. Rodrygo kan blive en rigtig dygtig reserve.

​Folk bliver ved med at lukke det lort ud... hvornår fatter i, at mbappe ikke vil spille 9er... så nej, det kommer ikke til at ske. Kommer mbappe, så er det for at spille på venstrekanten.
Matamoro svaret på emne: #9 3 uger 1 dag siden
I næste sæson hedder det Vinicius og Mbappe på toppen. Rodrygo kan blive en rigtig dygtig reserve.
Dragam svaret på emne: #10 3 uger 1 dag siden

mohbar post=172483 skrev: ​Det niveau Jinicius viser i en kamp som iaften viser hvorfor vi har mere brug for en Haaland end Mbappe. Vores trup har mange kreatører og Vini er den bedste af dem.

En Mbappe vil blot være en ekstra tilføjelse og så vil vi ende med et luksus problem på venstre kanten som hurtigt vil udvikle sig til en hovedpine.. Anderledes vil Haaland passe helt perfekt ind ift hvad vi mangler. Jeg så ihvertfald 3 indlæg hvor vi manglende en vaskeægte 9er til at sætte hoved/fod på. Muligheden for at skaffe Haaland er så en anden snak.


Jeg er fuldstændig enig - en rigtig 9'er er hvad RM har brug for.

Jeg synes ærligt talt at det kunne være frækt med Højlund... men united vil nok ikke af med ham, nu hvor han er begyndt at score mål, selvom hans hold"kammerater" praktisk taget aldrig spiller ham - utroligt at han har kunne fange så mange løse bolde, som han har kunnet score på.

Men jeg synes faktisk at Højlund har hele pakken - for et langt bedre spillende hold som vores, som skaber MANGE flere chancer end united, så tror jeg han kunne bombe mål ind - både med hans fart på omstillinger, hans styrke, bevægelse, og blik for medspillere.
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #11 3 uger 1 dag siden

Lars1991 post=172493 skrev: ​Camavinga var da et virkelig dårligt eksempel haha :D Han blev da nemlig forløst på vb. Han har nok stadig ramt de bedste kamp i hans liv derude indtil videre. Derudover har han også både spillet dm og cm. Camavinga er en utrolig alsidig spiller, ligesom f.eks. Bellingham og Valverde, der også spiller flere positioner helt eminent. Både på midten og i angrebet. Brahim Diaz har også vist at han kan spille alle 3 positioner oppe foran uden det gør nogen forskel.

Rodrygo får så meget frihed oppe foran. Han kan ligge og roame rundt som det passer ham nærmest. Hvis det absolut eneste måde han kan opnå kontinuitet i hans spil, er at starte ude fra venstre side hver kamp, jamen så er han jo også bare en alt for begrænset spiller til Real Madrid, især når topniveauet ikke engang er det højeste i klubben på den position. 

Jeg forholder mig så også skeptisk overfor den udlægning. Jeg synes netop hans potentiale og styrker viser, at han ikke behøver at skulle være begrænset til at spille i venstre side.

 

Okay haha :DDDD det var da en lille svipser fra min side haha :D upsi haha:D tænk jeg lige kom til at give et dårligt eksempel haha:D

​Camavinga spilder sit talent på venstreback. Der kan godt være han havde gode kampe der ude, men det betyder ikke at han udvikler sig som dm/cm hvilket er hans bedste position. Hvis han skal udvikle sig og få det maksimale ud af sit potentiale, så skal han spille på den position, hvor han har mest udviklingspotentiale.

Rodrygo han i nærmest alle sæsoner, været limet fast til kridtstregen på højre wing. Denne sæson roamer han mere rundt, det gør Vini også, og det klæder dem. Men han er stadig bedst på venstre og det er der han, i min optik, har det bedste forudsætninger, for at blive verdensklasse.
Et andet eksempel (haha:D) , kunne være hvis man puttede Vinicius på højre kanten, og han havde spillet der siden han var 18. Havde han så fået det fulde ud af sit potentiale?
Lars1991 svaret på emne: #12 3 uger 1 dag siden
​Camavinga var da et virkelig dårligt eksempel haha :D Han blev da nemlig forløst på vb. Han har nok stadig ramt de bedste kamp i hans liv derude indtil videre. Derudover har han også både spillet dm og cm. Camavinga er en utrolig alsidig spiller, ligesom f.eks. Bellingham og Valverde, der også spiller flere positioner helt eminent. Både på midten og i angrebet. Brahim Diaz har også vist at han kan spille alle 3 positioner oppe foran uden det gør nogen forskel.

Rodrygo får så meget frihed oppe foran. Han kan ligge og roame rundt som det passer ham nærmest. Hvis det absolut eneste måde han kan opnå kontinuitet i hans spil, er at starte ude fra venstre side hver kamp, jamen så er han jo også bare en alt for begrænset spiller til Real Madrid, især når topniveauet ikke engang er det højeste i klubben på den position. 

Jeg forholder mig så også skeptisk overfor den udlægning. Jeg synes netop hans potentiale og styrker viser, at han ikke behøver at skulle være begrænset til at spille i venstre side.
 
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #13 3 uger 1 dag siden

Kiwes post=172486 skrev:

Madridista02 post=172485 skrev: Kunne også være Rodrygo fik forløst det kæmpe potentiale han besidder, hvis han ikke blev spillet ude af position, men spillede på sin favourite position. Blot en tanke:)

​Den mulighed er der ikke i RMD, hvis han vil være en starter. Så han bliver vurderet på højre side, som er den plads han kan få ellers må han finde en anden klub. 

​Ja det er jeg godt klar over ikke er muligt, så længe Vinicius spiller, men så skal man også bare regne med, at han ikke når sit fulde potentiale. Ligesom hvis Camavinga spillede fast vb eller hvis Vinicius blev tvunget til at spille højrekant, så har de bare ikke forudsætningerne for at blive forløst.
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #14 3 uger 1 dag siden
Jeg var derinde. Føler mig ret heldig. Var fantastisk at skråle med til “asi gana el Madrid” oven på alt det der fra Xavi og Laporta og jeg ved ikke hvad. Og “Jude Jude Jude”.

Må gense kampen, for den var da helt fantastisk. Girona blev fuldstændig udklasseret. Couto var helt væk - han er altså ikke god nok. Måske til at aflevere, men han kan nok ikke engang forsvare 1 mod 1 defensivt mod Pedro Leon.
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #15 3 uger 1 dag siden
Rodrygo er awsome og han skal bare starte inde pt hver gang.
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #16 3 uger 1 dag siden

Madridista02 post=172485 skrev: Kunne også være Rodrygo fik forløst det kæmpe potentiale han besidder, hvis han ikke blev spillet ude af position, men spillede på sin favourite position. Blot en tanke:)

​Den mulighed er der ikke i RMD, hvis han vil være en starter. Så han bliver vurderet på højre side, som er den plads han kan få ellers må han finde en anden klub. 
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #17 3 uger 1 dag siden
Kunne også være Rodrygo fik forløst det kæmpe potentiale han besidder, hvis han ikke blev spillet ude af position, men spillede på sin favourite position. Blot en tanke:)
-#7-'s profilbillede
-#7- svaret på emne: #18 3 uger 1 dag siden
​Jeg vil lige starte med at sige at jeg mener Rodrygo er bedre end Asensio, men det er gået op for mig at jeg sidder med samme følelse omkring Rodrygo, som jeg gjorde da Asensio var i samme alder. Han har så mange perioder hvor det virkelig ikke spiller, og han er helt usynlig, og så har han lige en måned eller to hvor han ligner den nye Ronaldo Nazario. 

Asensio havde også de der tilløb til noget stort, og lige pludselig var han altså bare 27 år og reserve, uden at det for alvor nogensinde blev forløst. Jeg kunne godt frygte det samme karriereforløb for Rodrygo, hvis han ikke snart bliver mere kontinuerlig i sine præstationer. Dåbsattesten siger 24 år næste gang.

Han behøves ikke score i samtlige kampe, men han mister rigtig mange bolde i de dårlige perioder, og falder ikke rigtigt ned og binder spillet som vi ved han kan, han forsvinder bare ud af kampen, og det er ikke godt nok. 
mohbar svaret på emne: #19 3 uger 1 dag siden
​Det niveau Jinicius viser i en kamp som iaften viser hvorfor vi har mere brug for en Haaland end Mbappe. Vores trup har mange kreatører og Vini er den bedste af dem.

En Mbappe vil blot være en ekstra tilføjelse og så vil vi ende med et luksus problem på venstre kanten som hurtigt vil udvikle sig til en hovedpine.. Anderledes vil Haaland passe helt perfekt ind ift hvad vi mangler. Jeg så ihvertfald 3 indlæg hvor vi manglende en vaskeægte 9er til at sætte hoved/fod på. Muligheden for at skaffe Haaland er så en anden snak.
Lars1991 svaret på emne: #20 3 uger 1 dag siden
​Vi ser også hvorfor Rodrygo spiller over Brahim. Han har simpelthen et højere top-niveau. Rodrygo er en bedre afslutter. Og ligesom vi så i efteråret, så det derfor Rodrygo bliver ved med at blive valgt. Man tror på ham. Og lige pludselig finder han storformen og så river han ligaen rundt i 2 måneder. Og nu hans så nede i et formdyk igen. Men hvis han kan finde det igen når CL for alvor begynder (håber vi går videre relativt problemfrit denne runde), så vil han kunne gøre en større forskel end Brahim. Der er et større potentiale. 

Rodrygos udfordring er så hans ustabilitet. 2-3 måneder hver sæson er simpelthen ikke nok. Han har aldrig formået at kunne spille fremragende i længere perioder af gangen. Spørgsmålet er om det ikke er for sent for ham, hvis Mbappe kommer til sommer (selvom flere herinde åbenbart tror han kommer for at erstatte Vini..). Hvis ikke han kommer, så får han måske chancen en sæson mere, og så må det også være slut. Man skal kunne ramme niveau oftere end han gør.
NadaMás's profilbillede
NadaMás svaret på emne: #21 3 uger 1 dag siden

Dragam post=172476 skrev: Er lidt glad for at der ikke blev scoret på det straffe, for det var et decideret dive - der var på ingen måde straffe.

​Syntes det var et meget klart straffespark! 

Godt spil af Arda op til - Ikke at det har noget med det at gøre.
Real HWL's profilbillede
Real HWL svaret på emne: #22 3 uger 1 dag siden

Dragam post=172476 skrev: Er lidt glad for at der ikke blev scoret på det straffe, for det var et decideret dive - der var på ingen måde straffe.


Kæmpe straffe, Morten Bruun er da bare blind.
mohbar svaret på emne: #23 3 uger 1 dag siden

Dragam post=172476 skrev: Er lidt glad for at der ikke blev scoret på det straffe, for det var et decideret dive - der var på ingen måde straffe.

​den er da helt tydelig straffe
Brylle's profilbillede
Brylle svaret på emne: #24 3 uger 1 dag siden

Dragam post=172476 skrev: Er lidt glad for at der ikke blev scoret på det straffe, for det var et decideret dive - der var på ingen måde straffe.

​Ej se den lige 6-7 gange til eller hvad der er brug for. Klart spark over benet. Personligt glæder jeg mig over succes til eksempelvis vores canterano Joselu når han scorer og tanker yderligere selvtillid.
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #25 3 uger 1 dag siden
Der var da kontakt. Det sagt, så har vi ingen der kan sparke straffe og ingen der kan sparke frispark. Det er ret ringe.
Men ellers en god aften. Hala Madrid.

Seneste artikler...

Annonce