Madridista

 
 

EM-top13: Real Madrid rangeret fra bedst til værst

Logo Realmadrid 010101

Vi rangerede løbende Real Madrid-spillerne fra bedst til dårligst under EM. Den seneste kom inden semifinalerne, så vi skal naturligvis runde af med den endelige liste baseret på de sidste tre kampe til slutrunden.

1. Dani Carvajal: 5 kampe, 1 mål, 0 assists, 471 minutter
Kroos har toppet listen siden første spillerunde, men EM-vinderen Carvajal snupper den her til sidst, på trods af at han ikke var med i semifinalen grundet karantæne. Finalen var med Carvajal på godt og ondt med et tæt på begået straffespark men også nogle fine aktioner i den anden ende, og som EM-vinder er han svær at komme uden om i sidste ende.

2. Toni Kroos: 5 kampe, 0 mål, 0 assists, 470 minutter
Var allerede røget ud ved sidste liste, da kvartfinalen mod netop Spanien blev slutdestinationen. Det var ellers et EM, hvor han bare fortsatte det flotte niveau fra sæsonen for Real Madrid.

3. Arda Güler: 5 kampe, 1 mål, 2 assists, 342 minutter
Endte sammen med superstjerner som Bellingham og Mbappé med at være Real Madrid-spilleren med mest slutprodukt til EM. Modsat sine holdkammerater har man dog kun en følelse af optimisme på baggrund af hans flotte mål, strålende assists og generelt høje niveau for Tyrkiet.

4. Jude Bellingham: 7 kampe, 2 mål, 1 assist, 671 minutter
Det blev aldrig vildt imponerende fra Bellingham, men der er alligevel et par gode grunde til, at han rykker en plads op her til sidst. Han er eneste Real Madrid-spiller, der spillede samtlige kampe til EM, i øvrigt med kun 19 minutter fra fuld tid, og så lavede han en assist i finalen. Havde øjetesten været bedre ved ham, var det naturligvis blevet til en højere placering.

5. Nacho: 4 kampe, 0 mål, 0 assists, 261 minutter
Tager et stort spring op her til sidst, idét han nåede – siden seneste liste – at spille 90 minutter imod Frankrig i semifinalen og syv minutter i finalen, hvor han i øvrigt blev Europamester.

6. Antonio Rüdiger: 5 kampe, 0 mål, 0 assists, 480 minutter
Var ude ved sidste liste, og derfor ender han med at blive overhalet to gange. Viste ellers højt niveau, indtil kvartfinalen blev endestationen.

7. Kylian Mbappé: 5 kampe, 1 mål, 2 assists, 465 minutter
Nåede siden seneste liste at spille en semifinale mod Spanien, hvor han lagde op til Frankrigs eneste mål til EM, der ikke var et selvmål eller et straffespark. Helhedsindtrykket er dog skuffende, både for ham og for Frankrig.

8. Aurélien Tchouaméni: 5 kampe, 0 mål, 0 assists, 471 minutter
Spillede egentlig fint og spillede næsten fuld tid i samtlige kampe, han fik. Men da Frankrig røg ud, endte han nærmest med at blive symptomatisk for det kedelige franske spil med en alt for defensiv og uopfindsom midtbane med et hav af langskud fra Tchouaméni som det farligste, der kom fra andet geled.

9. Eduardo Camavinga: 4 kampe, 0 mål, 0 assists, 166 minutter
Det blev aldrig et stort EM for Camavinga, der modsat Tchouaméni havde overraskende langt til startopstillingen.

10. Luka Modric: 3 kampe, 1 mål, 0 assists, 235 minutter
Intet nyt siden sidste liste, da Kroatien røg ud i gruppespillet.

11. Joselu: 2 kampe, 0 mål, 0 assists, 90 minutter
Blev Europamester men kom ikke i spil i hverken semifinalen eller finalen, så han forbliver på 11.-pladsen.

12. Andryi Lunin: 1 kamp, 90 minutter
Det blev kun til den ene rædselsfulde kamp for Lunin.

13. Ferland Mendy: Kom aldrig i kamp

Seneste artikler...