Real Madrids u/13-drenge vinder international turnering

Real Madrids u/13-drenge vandt i går den 23. udgave af den internationale turnering LaLiga Promises, da man vandt over Inter i finalen efter straffesparkskonkurrence - den ordinære spilletid endte 1-1.

Juanjo Crespos drenge havde sit at se til i finalen mod det italienske mandskab, hvor Michele Scienza, der scorede kampens første mål efter tre minutters spil, havde flere nærgående forsøg.

U/13-dregene fulgte imidlertid Crespos gameplan og efter 40 minutter lykkedes det Real Madrid at udligne Inters tidlige føringsmål, da Jacobo dukkede op og scorede madrilenernes enlige mål i den ordinære spilletid.

I straffesparkskonkurrencen var det Gonzalo, madrilenernes målmand, der løb med de store overskrifter, da han startede med at pille pynten af Scienza, inden han lukkede og slukkede med også at Toskus sparke ude af netmaskerne - Alejandro Martín og Pablo scorede målene for Real Madrid i straffesparkskonkurrencen.

U/13-holdets vej til finalen

Real Madrids u/13-hold åbnede gruppespillet med at tabe stort til Real Betis, der tildelte Crespos drenge et ydmygende nederlag på 4-1. Real Madrid fandt imidlertid melodien i de to sidste kampe, hvor man vandt over Dortmund og Las Palmas med henholdsvis 1-0 og 2-0. Real Madrids mål i gruppespillet blev scoret af Guillermo (1), Alejandro Martín (2) og Leiton (1).

I kvartfinalen skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence mod Sevilla efter 1-1 i ordinær spilletid. Ligesom i finalen, trak Real Madrid også det længste strå her - målet i ordinær spilletid blev scoret af Aitor.

Real Betis, der startede med at ydmyge Real Madrid i turneringen, ventede i semifinalen, men på dette tidspunkt havde Crespos drenge heldigvis spillet sig varme i turneringen. Således fik u/13-drengene revanche med en 3-1 sejr på mål af Guillermo Alejandro Martín og Jacobo.