Castilla-nederlag til Lugo

Real Madrid tabte også sin anden kamp mod en modstander fra LaLiga Smartbank (det nye navn for den næstbedste række i Spanien, red.). Denne gang blev det til et nederlag på 2-0 mod Lugo.

Hjemmeholdet lagde fra start et højt pres på Raúls tropper og kom foran efter 33 minutters spil, da Herrera nåede højest og headede bolden ind bag Altube.

Castilla-målmanden kom på hårdt arbejde i anden halvleg og havde flere rigtig gode indgreb, men han måtte give fortabt på et langskud fra Canella, som strøg ud til Juan Muñiz, der kunne gøre det til 2-0.

Næste styrkeprøve bliver hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano, hvor Alcorcón er modstanderen.

Real Madrid Castillas hold: Altube, López, De la Fuente (Chechu, 72’), M. Gila (Pablo Ramón, 64’), Javi Hernández, Bravo (Dotor, 64’), Miguel Baeza (Pablo Rodríguez, 64’), Fidalgo, Marvin (Guille, 72’), Jordi og Pedro.