Anden sejr i træk til Castilla

Castilla afsluttede i sidste weekend deres hidtil bedste uge i sæsonen, hvor både onsdagskampen mod Celta B, og søndagskampen mod Rápido de Bouzas bød på sejr. I sidstnævnte opgør kunne holdet glæde sig over, at have spillet fremragende fodbold, hvor den fulde dominans heldigvis medførte tre mål, og massevis af chancer. Hermed seks velfortjente point til Castilla-holdet, som belønning for ugens flotte resultater, der fører holdet opad i tabellen.

Rápido de Bouzas virkede skræmte fra begyndelsen af opgøret mod Castilla, hvor Óscar kom tæt på efter 11 minutter, hvor han skød lige over målet. Derfra var opgøret jævnbyrdigt i en periode, hvor begge hold var på bolden i kort tid af gangen. I det 42. minut, fik madrilenerne deres største chance i første halvleg. Feuillassier tog et godt løb i højre side, og lagde et indlæg ind til bagerste stolpe, hvor Oscár skød ved siden af på en flugter.

Efter pausen blev Dani Gómez skiftet ind, og allerede efter fem minutter blev der begået straffespark på Quezada. Javi Sanchez omsatte fra 11-meter pletten, og Rápido de Bouzas måtte kæmpe for en udligning. De spillede godt i en periode, men efterlod for meget plads, hvilket gav en stor chance til Seoane blot fire minutter efter åbningsmålet.

Herefter tilkom der et hav af chancer, til blandt andre Dani Gómez og Feuillassier, men det skulle blive Fidalgo der gjorde det til 2-0 på et indlæg fra Quezada. Blot fem minutter senere, kunne Seoane lukke og slukke på en ripost efter en parade fra modstanderholdets målmand.

Opstillinger:

3 - Real Madrid Castilla: Belman, Álex (Dani Gómez,46’), Tejero, Manu Hernando, Javi Sánchez, Quezada, Jaume, Feuillassier, Seoane, Óscar (Mancebo, 77’) og Cristo (Fidalgo, 69’).

0 - Rápido de Bouzas: Brais, Adrián, Cris, Trigueros, Ruxi, Caba (Deivid ,75'), Óscar, Isma, Carlitos (David ,61'), Diz (Yago ,58') og Anderson.