Zidane står foran sin kamp nr. 150

Når Real Madrid på lørdag løber på banen til hjemmekampen mod Celta Vigo til Zinedine Zidanes anden debut som træner for klubben, bliver det samtidig hans kamp nr. 150 i spidsen for kongeklubben. I hans første periode blev det til 104 sejre, 29 uafgjort og 16 nederlag, mens han førte holdet til ni trofæer.

Hans første kamp i spidsen for klubben kom den 9. januar 2016, og dengang blev det til en sejr på 5-0 i en kamp, hvor Karim Benzema scorede to gange, mens Gareth Bale lavede et hattrick. Og mål var sjældent en mangelvare under Zidane, da holdet formåede at score 2,63 mål pr. kamp og vinde næsten 70% af kampene.

Blandt de mest imponerende bedrifter var holdet stime på 40 ubesejrede kampe mellem april 2016 og januar 2017, samt en periode på 73 kampe i træk med Real Madrid-scoringer.