Nyt Femenino-nederlag til Paris SG

Real Madrid Femenino må konstatere, at der fortsat er et stykke vej op til de allerbedste i Europa og i går tabte de hjemme på Estadio Alfredo di Stéfano med 0-2 til Paris SG.

Efter at have tabt 3-0 i den første kamp, var man ellers opsat på revanche foran 2500 tilskuere og mod et hold, der er inde i en skandale-ombrust tid med rygter om et planlagt overfald på midtbanespilleren Hamraoui, bestilt af holdkammerat Diallo, samt et nyligt nederlag på 6-1 til liga-rivalerne fra Lyon.

Men de ting havde franskmændene lagt bag sig til kampen og efter en halv time kunne Katoto bringe udeholdet foran. Real Madrid Femenino havde indtil da været fint med i kampen og især Esther kom frem til nogle afslutninger, men efter scoringen mistede man momentum i kampen og Misa måtte mod slutningen af halvlegen hive et par store redninger frem for at hindre yderligere fransk føring.

Efter pausen stod der Paris SG på det meste og det var helt efter spil og chancer, at Karchaoui kunne score til slutresultatet 0-2 med 20 minutter igen.

Spillemæssigt viste Real Madrid Femenino fremgang, men man mangler fortsat en del foran mål, som forhåbentlig løser sig, når Kosovare Asllani snart er klar igen.

Real Madrid: Misa; Kenti Robles (Lucía Rodríguez, 50'), Rocío Gálvez (Peter, 46'), Ivana Andrés, Olga Carmona; Nahikari, Zornoza, Maite Oroz (Corredera, 73'), Teresa Abelleira (Kaci, 73'); Moller (Athenea, 60') og Esther González.