Real Madrid Femenino tabte foran 91.553 tilskuere

Spansk kvindefodbold trådte i går ind i en ny æra, da der blev sat tilskuerrekord til CL-kvartfinalen mellem Barcelona og Real Madrid.

Hele 91.553 tilskuere var mødt frem til den store kamp på Nou Camp, som Barcelona endte med at vinde 5-2 og samlet går storfavoritterne til titlen videre med 8-3.

Selv om det blev til et klart og fortjent nederlag, så havde Real Madrid Femenino stor ære af denne kamp og det står klart, at Alberto Torils tropper er på vej i den rigtige retning og man kom sig hurtigt over Barcelonas chokstart, som Mapi León sørgede for med sin tidlige scoring.

Få minutter senere kunne Olga Carmona nemlig udligne på straffespark. Barcelona sad dog tungt på kampen og havde flere forsøg, men Real Madrid Femenino klarede sig til pausen med 1-1 og straks i anden halvleg slog man til med et pragtmål fra Zornoza, som hamrede bolden i nettet fra 25 meters afstand.

Men Barcelona har et ekstra gear i deres spil, som i disse år sætter alle hold skakmat, således også Real Madrid Femenino, som bare syv minutter senere var bagud med 3-2 efter scoringer fra Aitana og Pina og Barcelona satte trumf på med scoringerne fra Putellas og Graham Hansen.

Real Madrid Femenino er således færdig i dette års Champions League, som man deltager i for første gang, men i Liga Iberdrola er man godt på vej til at sikre sig deltagelse næste år også. Det bliver meget spændende at følge.

Real Madrid Femenino: Misa; Lucía; Peter (Rocío Gálvez, 75'), Ivana, Svava (Kenti, 75'); Maite Oroz, Zornoza, Teresa (Claudia Florentino, 85'); Athenea, Esther (Nahikari, 65') og Olga (Moller, 65').

Seneste artikler...