Gareth Bales agent: Vi skal have en snak med Real Madrid om Bales fremtid

Bales agent vil gerne have afklaret, hvad Real Madrids planer er med waliseren fremadrettet. 

Gareth Bale bebudede umiddelbart efter Champions League-triumfen mod Liverpool, som waliseren havde en stor aktie i, at han var usikker på sin fremtid, da han er villig til at se på sine muligheder i sommerens transfervindue, hvis ikke Real Madrid kan garantere ham en større nøglerolle i den kommende sæson.

Ikke overraskende møder Bale opbakning fra sin agent, Jonathan Barnett, der allerede har en plan for sommeren klar.

- Vi skal have en snak med Real Madrid for at have afstemt forventningerne mellem os, siger Jonathan Barnett en smule kryptisk til Sky Sports og uddyber nærmere:

- Han (Bale, red.) ønsker at spille mere fodbold, hvilket er altafgørende for ham. I topform er han blandt verdens tre eller fire bedste fodboldspillere. Det er ikke et spørgsmål om penge, en spiller som ham skal bare spille.

Jonathan Barnett kommer i interviewet med Sky Sports også ind på Bales individuelle ambitioner med fodbolden.

- Hans drøm er at vinde Ballon d'Or, og det tror jeg på er muligt. Der har aldrig været en bedre britisk fodboldspiller i udenlandsk fodbold, med mindre der er en, som kan nævne en, der har været mere succesfuld (end Bale, red.), siger Barnett og peger på, at interessen for Bale er stigende efter waliseren fremragende Champions League-scoring mod Liverpool:

- Det mål har uden tvivl vakt en større interesse i ham, men vi ved allerede, hvor god han er. Han har intet at skulle bevise. Det var et mageløst mål og timingen kunne ikke være bedre.

Bales prioritet er imidlertid at rede trådene ud med Real Madrid, da han elsker livet i den spanske hovedstad, hvor han bor med sin hustru og deres tre fælles børn.

- Han elsker Spanien. Han har tre børn, og han er meget tilfreds med tilværelsen der. Men vi afvente og se. Som jeg sagde indledningsvis, så er en spiller som Bale nødt til at spille. Som Arsenal-tilhænger ville jeg elske at se ham i klubben, men der nok lige så stor chance for dét, som der er for at tage til månen, joker Bales agent.

Gareth Bale står d.d. noteret for 189 kampe, 88 mål og 57 assists i verdens største klub, med hvem han blandt andet også har været med til at vinde fire Champions Leaguet-titler siden 2014.

Seneste artikler...

Annonce