Varane i topform

Raphaël Varane har været godt spillende i store dele af sæsonen, og efter genstarten af ligaen har franskmanden blot fortsat sit høje niveau.

Tidligere i Real Madrid-karrieren har Varane hyppigt døjet med skadesproblemer, men igennem denne sæson har han dannet et solidt makkerpar med Sergio Ramos i midterforsvaret. Siden genopstarten af ligaen har Varane da heller ikke fået en hvilepause endnu, da han er den eneste markspiller, som har fået fuld spilletid i de første fire kampe.

Også målmand Thibaut Courtois har fået fuld spilletid, mens Karim Benzema, Dani Carvajal og Sergio Ramos udgør resten af top fem over spillere med mest spilletid siden genopstarten.

At Varane er i topform netop nu er muligvis ikke en tilfældighed. Det var oprindeligt planen, at han skulle have været en af nøglespillerne på det franske landshold til det EM, der skulle have været sparket i gang netop nu. Varane missede turneringen i 2016 på grund af en skade, og dengang tabte Frankrig i finalen til Portugal.

Set over hele sæsonen har Varane været en af truppens mest anvendte spillere, da kun Casemiro med 3390 spilleminutter har spillet mere end Varane med 3360.

Seneste artikler...