Fuldt fokus påkrævet i aftenens kamp

Aftenens modstander, Espanyol, ligner ikke umiddelbart en stor trussel for Real Madrid; de ligger sidst i ligaen, har lukket flest mål ind af alle La Liga-hold og har lige fyret træneren, hvorfor klubbens sportsdirektør står i spidsen for holdet i resten af sæsonen.

Alligevel er der behov for en solid præstation for Real Madrid, der flere gange tidligere på sæsonen har dummet sig i kampe imod hold fra bunden af tabellen. Real Madrid har tabt tre gange i ligaen, og alle tre nederlag er kommet på udebane imod hold, der nu ligger i den nederste halvdel af tabellen. Tilbage i oktober tabte man til den nuværende 18.-plads, Mallorca, mens man også tabte til Levante og Real Betis, der nu indtager henholdsvis 12.- og 13.-pladsen.

Alle tre nederlag betød, at Real Madrid smed den daværende føring i ligaen, og det samme vil ske, hvis man taber i aften, da Barcelona i går fik et enkelt point imod Celta Vigo.

Historikken vidner om, at der er brug for en professionel præstation i aftenens opgør, men mon ikke Zidanes mandskab kan håndtere Espanyol, der har tabt deres seneste to opgør og har otte point op til nedrykningsstregen.

Seneste artikler...

Annonce