Carvajal: Det er ikke let at få venner i Real Madrid

I et interview med magasinet Esquire, har Dani Carvajal fortalt om, hvor svært det var at få venner i hans første år som Real Madrid-spiller på førsteholdet.

Den spanske højreback forklarede at alle i klubben er så fokuserede på at arbejde hårdt på banen, at de ikke taler åben sammen privat.

- Det er ikke let at få venner i Real Madrid. Daj eg var i Leverkusen var gennemsnitsalderen 23, og det var lettere. Vi havde de samme hobbyer og vi havde ikke koner eller børn.

I Real Madrid har alle deres liv på plads, og det er så etableret en klub, hvor alle kæmper så meget, at der ikke er tid til mere. Så privatlivet bliver holdt på sidelinjen.

Udover problemerne med at få venner, talte Carvajal også om Zidanes evner som træner, og afslørede den store hemmelighed bag hans succes.

- Hans bedste egenskab er den ro han giver os. Han ændrer sig ikke hvis tingene går godt eller skidt. Han bevare roen. Det er noget der gør spillerne ro i sindet. Derudover er en af hans stærke sider at han stoler meget på truppen. Han får os alle til at føle at vi har noget at bidrage med, og det er det der gør hans hold til et vinderhold.

- Jeg har vundet mange titler med ham, og jeg lærer af hans erfaring hver dag.

Dani Carvajal har vindet fire Champions League-titler i Real Madrid, men han har ikke vundet sit sidste, hvis det står til ham.

- Jeg ville elske at vinde mange titler. Jeg vil gerne stoppe karrieren i Real Madrid. Jeg har vundet alt med klubben, på titel-niveau, og det er svært at bede om mere, men jeg vil gerne vinde en femte Champions League-titel med Real Madrid. Denne æra vil blive husket som en af klubbens top tre æraer.

Carvajal blev også spurgt ind til hvilken spiller han helst ville have spillet med, og hvilken målmand han ville score på.

- Sergio Ramos var mit idol, men jeg vil gerne have delt omklædningsrum med Hierro. Og jeg vil gerne have scoret et mål på Iker Casillas, men det kan ikke lade sig gøre længere, så jeg vil gerne score på den målmand der står i Barcelona, for jeg vil gerne score i et El Clásico

Til sidst blev han også spurgt ind til den spiller han har haft sværest ved at dække op, og her falgt valget på en tidligere Barcelona-spiller.

- Neymar er den spiller der har været sværest at dække op. Han er en meget hurtig spiller og teknisk dygtig. Han angriber bagrummet, beder om bolden og han kan score mål. Det er meget svært at forsvare mod ham.

Seneste artikler...