Zidane: Jeg har intet problem med Jovic

Real Madrid spiller i morgen klubbens første kamp efter landsholdspausen, hvor man på hjemmebane tager imod oprykkerne fra Cádiz, og Zidane holdt i dag, fredag, sin pressekonference forud for kampen, hvor han sagde følgende.

Om nordmændene Martin Ødegaard og Erling Håland:
- Martin (Ødegaard, red.) spillede lidt anderledes, i en linje af fire (Norge spillede et 4-4-2-system, red.). Håland er ikke min spiller, men han er god. Hvad mere kan jeg sige?

Borja Mayoral udtalte onsdag, at Zidane ønskede at skille sig af med Luka Jovic og i stedet beholde ham selv, og til spørgsmålet om hvorvidt udtalelserne irriterede ham, sagde Zidane:
- Nej, jeg snakker med mine spillere, og det er private sager. Jeg vil ikke sige, hvad jeg snakker med mine spillere om. Jeg forsøger at være ærlig, og dét er det. Det her er truppen; vi kommer til at kæmpe, og derudover vil jeg ikke sige, hvad jeg snakker med mine spillere om, fordi det er privat.

Dertil svarede Zidane følgende til spørgsmålet, om han har et problem med Jovic:
- Der er ikke tilfældet, Jovic er Real Madrid-spiller. Jeg har bedt om Jovic, og så kan alle have deres mening.

Rygterne om et muligt fremtidigt skifte for Kylian Mbappé blussede op på ny over landsholdspausen, fordi franskmanden bekendtgjorde sin beundring for Cristiano Ronaldo og Luka Modric, og Zidane blev derfor spurgt, om det påvirkede stemningen i truppen, og til det svarede han:
- Nej, fordi det er sket før. Der er altid en masse rygter, og jeg snakker ikke kun om Mbappé. Det påvirker ikke truppen, men som i ved, er det alligevel forbi, fordi markedet er lukket, og vi har denne trup til at kæmpe til det sidste.

Om at spille mod Cádiz efter en landsholdspause:
- Vi ved, at disse træningssessioner (under landsholdspausen, red.) mangler tolv eller fjorten spillere, men det gik fint. Det er alt, hvad der er at sige om det. I morgen har vi en kamp og en blok med syv kampe (før næste landsholdspause, red.).

Seneste artikler...

Annonce