Truppen mod Cádiz, LaLiga, 6. spillerunde

KROOS 380x501Thumb

Zinedine Zidane har i dag udtaget truppen til morgendagens hjemmekamp mod Cádiz.

Her må man se bort fra Martin Ødegaard, som er vendt hjem fra landskampspausen med en muskelskade, men til gengæld er Kroos tilbage i truppen.

Det er også Lucas Cañizares, søn af den tidligere Real Madrid-målmand Santi Cañizares, og sønnike er såmænd også målmand og udtaget som tredjevalg efter Courtois og Lunin. Lucas Cañizares står til daglig på mål for Juvenil A-holdet.

Real Madrid må også fortsat se bort fra begge højrebacks, Carvajal og Odriozola, samt Eden Hazard, men Zidane har udtaget følgende trup:

Målmænd: Courtois, Lunin, Lucas Cañizares.
Forsvar: Nacho, Ramos, Varane, Militao, Mendy, Marcelo.
Midtbane: Casemiro, Fede Valverde, Kroos, Modric, Isco.
Angreb: Benzema, Jovic, Vinícius, Rodrygo, Asensio, Lucas Vázquez.

Log-på for at kommentere


Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #1 1 dag 10 timer siden

PMO skrev: Det er sgu da alligevel utroligt at der sidder brugere som er overrasket over, at spillet ikke flyder. Det flød ikke i sidste sæson og eftersom man har valgt at køre videre med den samme stamme (igen, igen), jamen hvad skulle så ændre sig?
RM er det eneste af de store hold som valgte ikke at handle ind og skabe bare lidt fornyelse - ja COVID-19 var/er hårdt økonomisk (gælder for alle klubber). Der var ikke tilskuere i den sidste 3. del af sæsonen, hvilket var et stort problem - et problem som stadig eksisterer og som er den grundlæggende faktor for manglende økonomi. MEN hvordan er Mbappé så realistisk til næste sommer? Og at brænde alt af på ham, virker hovedløst, når Ramos, Modric mv. alle skal udskiftes indenfor 1-2 år.


Snakken har været der mange gange før. En Real Madrid træner har desværre ikke alverdens tid til at opbygge holdet, og derfor bliver det alt for meget resultatsorienterede fodbold. Når det er sagt, så har Zidane fået opbygget sig et så stort navn, at han ikke bare ryger ud på røv og albuer, hvis/når det går dårligt ligesom de resterende 3 trænere før ham.
Jeg har altid været fortaler for Zidane til en vis grad. Nu er det bare nok, fordi spillet ikke rykker sig. Spillerne er de samme, men ingen skal fortælle mig, at Cadiz eller alle andre hold i La Liga på nær de store hold har bedre muligheder på samtlige positioner end Real Madrid. Det er de modstandere, som gang på gang udspiller os, og rent faktisk formår at spille rigtig fint fodbold. Derfor kan der selvfølgelig også spilles flot fodbold med Casemiro, Kroos, Modric, Vinicius, Benzema og Lucas bare for at tage et eksempel.
Det handler simpelthen bare om hvilken taktik man lægger for dagen. Intet andet, da de 6 spillere uden tvivl vil erstatte samtlige 6 spillere på alle andre hold end Barca og At. Madrid.

Zidane formår bare ikke at omstille sig, og jeg tror faktisk han er mere end glad for Covid-19. For nu kan han i trygge rammer benytte sig af sine vanvittige rotationsprincipper og spille det ekstremt kedelige resultatsfodbold han har stået for siden dag 1, fordi kampprogammet er presset og spillerne ekstra trætte.

Jeg forstår heller ikke polemikken omkring Modric. Han er en af mine absolut yndlings, men jeg bliver decideret frustreret hvergang jeg ser han skal starte inde. Vi skal ikke erstatte ham. Vi har erstattet ham, men igen bliver hele situationen "reddet" af Covid-19. For Valverde var kilometer foran ham før Corona, og nu har vi endda også Ødegaard, så han er jo erstattet. Modric er en af de få spillere som har gjort det fint efter Corona, men samtidig er han bare ikke god nok længere til at have en så afgørende rolle som han har. Han falder mere og mere igennem, og simple afleveringer bliver misset langt oftere. Han diktere ikke spillet og derfor ofte meget unødvendig.

Vi skal se hen imod Ramos afløser, og det samme gør sig gældende med Benzema, men største udfordring igår, idag og imorgen er helt sikkert ikke de 2, men at vi ingen kompetente kantspillere har. Derfor skal der selvfølgelig sættes alt ind på Mbappé til næste sommer. Det er der vi halter som i ekstremt meget. Vi mangler den kvalitet, så talenterne ikke skal ind og være afgørende, men i stedet kan være supplementer.
Benzema har spillet helt igennem forfærdeligt i denne sæson, og det viser alligevel hvor meget han bar holdet i sidste sæson, for nu kommer der absolut intet når simple tæmninger og afleveringer bliver svære for ham.

Penge har vi masser af. Vi kan bare ikke gøre ligesom City og gå all in på alle 6 projekter på én gang.
PMO svaret på emne: #2 1 dag 11 timer siden
Det er sgu da alligevel utroligt at der sidder brugere som er overrasket over, at spillet ikke flyder. Det flød ikke i sidste sæson og eftersom man har valgt at køre videre med den samme stamme (igen, igen), jamen hvad skulle så ændre sig?
RM er det eneste af de store hold som valgte ikke at handle ind og skabe bare lidt fornyelse - ja COVID-19 var/er hårdt økonomisk (gælder for alle klubber). Der var ikke tilskuere i den sidste 3. del af sæsonen, hvilket var et stort problem - et problem som stadig eksisterer og som er den grundlæggende faktor for manglende økonomi. MEN hvordan er Mbappé så realistisk til næste sommer? Og at brænde alt af på ham, virker hovedløst, når Ramos, Modric mv. alle skal udskiftes indenfor 1-2 år.
Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #3 1 dag 15 timer siden
Min tålmodighed med Zidane er desværre også meget meget lille. Den eneste grund til jeg er glad for han er i Real Madrid er præcis ligesom sidste sæson. Det er hans impact på at få hentet de rigtige spillere. Vil Mbappé komme, hvis ikke Zidane er træner, og holdet endnu engang bliver slået tilbage?
Det er rystende at se Zidane's Real Madrid mandskab. En konservativ mand, som ikke viderudvikler sit spil, eller følger med tiden. Hans kontrol på midtbanen vat altafgørende, da man havde Ronaldo til at afgøre kampene. Den faktor er der ikke længere, men konceptet fortsætter selvom Ronaldo's plads pt. er overtaget af Vinicius som endnu engang beviser, at hans niveau bare slet ikke er til Real Madrid. Om 2 år måske, men bare slet ikke nu.

På en måde er jeg glad for nederlaget. Specielt efter Getafe også fik sejren. Det er som Mads Junker siger en falsk tryghed, fordi vi alligevel har stået tilbage ed de 3 point. Jeg bliver dog sindssyg af at hører på hans 90'er holdning med 2 angribere i front :D

Vi har en Pochettino som har flirtet meget med tanken om at træne Real Madrid, så en fyring af Zidane vil måske ikke være helt dum alligevel, da vi vil få en yderst kompetent træner, om end Raúl også er en mulighed, men vil dog alligevel foretrække Pochettino. Tror ikke en fyring af Zidane kommer på tale, men det er sørgeligt, at Zidane ikke har fået strikket et bedre hold sammen. Han kan passende takke sine rotationer, da ingen spillere andet end Casemiro, Kroos og Modric kender hinanden godt nok på banen.
Omvendt ved jeg heller ikke hvordan jeg vil have det med, at Zidane bliver fyret. Ikke lige den afslutning man kunne håbe på, men det er virkelig forfærdeligt og skræmmende.
Sebberg's profilbillede
Sebberg svaret på emne: #4 1 dag 16 timer siden
Sørgelig kamp.

Vi er endnu ikke blivet indviet fuldstændigt i sagen, og vi skal have nogle principper som sådan en storklub, MEN...... i går sidder man virkelig og river sig håret over, at man lader en spiller som Hakimi gå i sommer.

Der var ingen eksplosivitet fra backsne i går, og når vi så spiller så meget uden fantasi centralt, er alt ansvar henne hos Benzema og Vinicius.

Jeg ved sgu snart ikke, hvad der er løsningen på det her?
Kimbo svaret på emne: #5 2 dage 2 timer siden
De blev kørt over af Getafe ?
Det er komplet 50/50 næste uge.
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #6 2 dage 2 timer siden
Spansk fodbold er helt igennem død. Det skulle jo ske på et tidspunkt. Så bliver det spændende hvor mange år der skal gå før hold som Real Madrid og Barcelona igen vil kunne være med helt fremme i Europa.
Bismo svaret på emne: #7 2 dage 2 timer siden

Kimbo skrev: I det mindste taber Barca også


Barca spillede dog en langt bedre kamp, end vi gjorde.

Spiller vi, som vi gjorde i dag, i el classico, bliver vi udraderet.
SeQueda's profilbillede
SeQueda svaret på emne: #8 2 dage 3 timer siden
Tak Getafe.
Kimbo svaret på emne: #9 2 dage 3 timer siden
I det mindste taber Barca også
DeLaRed svaret på emne: #10 2 dage 4 timer siden

-#7- skrev:

Kiwes skrev: Mit gæt vil være at Zidane ryger til sommer, hvis spillet ikke bliver drastisk bedre. Og så bliver vi nød til at skippe folk som Marcelo, Isco og Lucas videre - der er ikke plads til dem i klubben. Vi skal have købt en erstatning for Carvajal og Mendy og så skal vi have fat i noget kvalitet til offensiven.

Det her var i øvrigt en nøjagtig kopi af kampen mod Mallorca sidste sæson, hvor vi også tabe 1-0 efter landsholdspausen med et hold fuld af reserver.


Jeg tror simpelthen ikke på at Perez tør fyre Zidane, hvis planen fortsat er at støvsuge det franske marked for spillere. Noget af tiltrækningskraften hos blandt andet Mbappe og Camavinga bunder helt sikkert også i at Zidane er træner. Det er i hvert fald mit gæt.

Ellers enig, Marcelo, Isco og Lucas har for længst udspillet deres rolle i klubben.


Brahim er en oplagt (og gratis) erstatning for Lucas, Vi har Ødegaard der sagtens kan spille Isco rollen (og det kan både Kubo og Reinier også på sigt) og ifht en afløser fir Marcelo har vi spillere som Miguel Gutierrez (Castilla) eller Fran Garcia (Rayo) som begge unægteligt ville høre en bedre figur end den Marcelo vi så idag, og ellers er det med at bruge tilbagekøbs klausulen på Reguilon...Det er ihvertfald 3 spillere som vi ikke har brug for i næste season!
BillovFO svaret på emne: #11 2 dage 4 timer siden
Tiltroen til Zidane er desværre røget for lang tid siden. Hold da kæft vi er tamme. Den der frygt og respekt som engang har været når andre hold har gæstet på Bernabeu er totalt væk.
Hvor mange sæsoner skal sælges for "Project Mbappe"? Vi er Real Madrid, og skal altid være med i kampen om at være den store hund, både i La Liga og internationalt. Jeg er desværre bange for at vi aldrig bliver en magtfaktor så længe Zizou er med roret, og det virker som man har kortere til spilletid ved at være Zidane's ven, end at være en god fodboldspiller.
Det er nu vi skal agere, kom med Pochettiono før United ryger med ham!
-#7-'s profilbillede
-#7- svaret på emne: #12 2 dage 5 timer siden

Kiwes skrev: Mit gæt vil være at Zidane ryger til sommer, hvis spillet ikke bliver drastisk bedre. Og så bliver vi nød til at skippe folk som Marcelo, Isco og Lucas videre - der er ikke plads til dem i klubben. Vi skal have købt en erstatning for Carvajal og Mendy og så skal vi have fat i noget kvalitet til offensiven.

Det her var i øvrigt en nøjagtig kopi af kampen mod Mallorca sidste sæson, hvor vi også tabe 1-0 efter landsholdspausen med et hold fuld af reserver.


Jeg tror simpelthen ikke på at Perez tør fyre Zidane, hvis planen fortsat er at støvsuge det franske marked for spillere. Noget af tiltrækningskraften hos blandt andet Mbappe og Camavinga bunder helt sikkert også i at Zidane er træner. Det er i hvert fald mit gæt.

Ellers enig, Marcelo, Isco og Lucas har for længst udspillet deres rolle i klubben.
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #13 2 dage 5 timer siden
Mit gæt vil være at Zidane ryger til sommer, hvis spillet ikke bliver drastisk bedre. Og så bliver vi nød til at skippe folk som Marcelo, Isco og Lucas videre - der er ikke plads til dem i klubben. Vi skal have købt en erstatning for Carvajal og Mendy og så skal vi have fat i noget kvalitet til offensiven.

Det her var i øvrigt en nøjagtig kopi af kampen mod Mallorca sidste sæson, hvor vi også tabe 1-0 efter landsholdspausen med et hold fuld af reserver.
DeLaRed svaret på emne: #14 2 dage 5 timer siden

Bismo skrev: Det mest frustrerende er, at selv når spillet bliver nogenlunde stabilt og spillernes forståelse bliver bedre, bliver vi bombet tilbage til startpunktet et par runder senere pga rotationsgalskaben..


Lad os ogsaa lige give et skud ud til endnu en landskapms pause som saetter en stopper for nogen som helst rytme. Landskampspauserne har i flere aar vaeret et kaempe problem for real ikke kun fordi vi "naesten" altid kommer retur med et par skader i posen, men ogsaa fordi spillerne af en eller anden aarsag ikke kan saette sig op til det foerste opgoer efter at vaere kommet retur....det undskylder naturligvis ikke denne omgang lort idag, men det er bare en kedelig tendens vi har set igennem flere aar i Real!
El Siete's profilbillede
El Siete svaret på emne: #15 2 dage 5 timer siden
Det er simpelthen så pinligt at sidde og kigge på. Mads Junker har jo ret, de er overhovedet ikke interesserede. Ingen gider deltage, masser af fejl og en sjusket opstilling fra Zidane. Sammen med det mærkværdige rotationshelvede han har gang i, så skal debatten om Zidanes position snart åbnes op igen. Der er jo ingen plan med det her hold.
Bismo svaret på emne: #16 2 dage 5 timer siden
Det mest frustrerende er, at selv når spillet bliver nogenlunde stabilt og spillernes forståelse bliver bedre, bliver vi bombet tilbage til startpunktet et par runder senere pga rotationsgalskaben..

Zidane ser det som en styrke, at vi ikke har en definitiv spillestil eller et stabilt førstehold. Hver kamp er en start fra nulpunktet.
-#7-'s profilbillede
-#7- svaret på emne: #17 2 dage 5 timer siden
Ret skal være ret, der vil altid komme de her mærkelige nederlag på en sæson. Men det er godt nok bekymrende at se spillet, der bliver bare ikke skabt noget som helst.

Nu sad jeg og så Everton mod Liverpool tidligere idag, og kontrasten er grotesk stor. Liverpool spiller bare lynhurtigt på førsteberøringen, og skaber derved overtal imellem Evertons kæder, og sådan har de jo spillet længe under Klopp efterhånden.

Real Madrid derimod går/lunter rundt, og spillerne har uden at overdrive mindst 3-4 berøringer før den ryger videre. Og som om det ikke er slemt nok, så står spillerne mere eller mindre bare stille når de har sendt den videre. De eneste som jeg så idag, der rent faktisk forsøger at indtage en ny position, og finde noget rum i Cadiz' iøvrigt glimrende betondefensiv, det var Benzema og Vinicius.

Og en spiller som Marcelo er ikke bare over the hill, han er nået ned på den anden side af den bakke. Han er helt færdig. Efter 70 minutter ligner han en spiller som har spillet 180 minutter. Vinicius er dygtig til at komme forbi sin modstander, og trække ind i banen. Havde man dog bare en venstreback der bombede forbi ham, så havde man et overtal lige der, noget Marcelo jo var knalddygtig til i "gamle dage".

Hvis det vitterligt er sådan her Zidane vil have sit hold til at spille, jamen så kan vi hente både Mbappe, De Bruyne og Haaland eller hvem fanden det måtte være, holdet vil stadigvæk ikke skabe en skid så længe tempoet og offerviljen ikke er bedre. Ikke engang Guardiolas Barcelona mandskab ville kunne skabe noget, så længe spillerne blot lunter rundt og ellers står stille efter en aflevering.
JesperThomsen svaret på emne: #18 2 dage 5 timer siden
VAR check = fløjter kampen af, hahaha hvad skulle det gøre godt for?!

Hvor længe gider Perez glo på at verdens største klub spille SÅ ringe uge efter uge..
hvor lang snor skal ZZ have? Ærlig talt er der vel ingen der forventer sejr næste runde ..

Fuck hvor er jeg træt af det rotations pis ZZ er så glad for.
Der er fandme mange ringe spillere som intet har at gøre i RM!

Føj en omgang lortebold de har spillet stort set hele 2020.
Steen svaret på emne: #19 2 dage 5 timer siden
Tja, spillemæssigt er det ikke meget anderledes end 95% af de sidste 40 kampe. Det bliver nok heller ikke meget anderledes så længe Zidane er træneren.
Cristiano7 svaret på emne: #20 2 dage 5 timer siden
Jeg glæder mig til sommeren 2021.
Cristiano7 svaret på emne: #21 2 dage 5 timer siden

Raul7-2880 skrev: R.M Feminino vs Cadiz?


Nej da.

Det er mere oldboys over drengene idag.
Raul7-2880 svaret på emne: #22 2 dage 5 timer siden
R.M Feminino vs Cadiz?

Ligesom sidste år, forventer jeg absolut intet denne sæson.
Målet er vel 1/16 i CHL og top 3 i ligaen.
“Project Mbappe 2021” næste år bliver spændende at følge
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #23 2 dage 5 timer siden
Det er total overgjort rotationen. Zidane skal fandme til at vågne op. Jeg gider bare ikke det pis, vi kan bare ikke tabe hjemme til Cadiz. Begynd at find en erstatning for ham sammen med noget kvalitet i offensiven. Hvad hjælper det at vinde på de svære udebanen med en stærk opstilling, når man alligevel smider det mod de lette hjemme med en total idiotisk start 11er.
Cristiano7 svaret på emne: #24 2 dage 5 timer siden
Gaaaab....
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #25 2 dage 5 timer siden
Jovic ind og Marcelo ud. 3 mand nede bagi.

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.