Manchester United planlægger sidste bud på Varane

Manchester United har længe været meldt interesseret i Raphaël Varane, og med franskmandens kontraktudløb i år 2022 planlægger den engelske klub angiveligt at sende et sidste bud på Real Madrids 27-årige midtstopper. 

Ifølge Manchester Evening News ser Manchester United den kommende sommer som det oplagte tidspunkt at hente Varane på, både fordi hans kontrakt i øjeblikket står til at udløbe ét år efter, og fordi Varane vil være i sin bedste fodboldalder. Ifølge AS er Real Madrid dog allerede i forhandlinger med franskmanden om en kontraktforlængelse, og den spanske sportsavis skriver, at det kan blive officielt allerede inden nytår eller tidligt i 2021. 

Selvom Varane ikke har vist kontinuerligt højt niveau i denne sæson, ligesom han sluttede den forrige af med en rædselskamp imod Manchester City, er det højest usandsynligt, at Real Madrid vil overveje at sælge ham. I øjeblikket er man allerede i forhandlinger med Sergio Ramos, der på trods af sit høje niveau er ved at være en aldrende herre, og der er heller ikke meget fremtid i 30-årige Nacho. Ovenikøbet har Éder Militão på ingen måde vist sig som en pålidelig løsning for fremtiden endnu, og det samme gælder udlejede Jesús Vallejo. 

Seneste artikler...

Annonce