Optakt: Villarreal - Real Madrid, LaLiga, 10. spillerunde

Real Logo 090220

LaLiga er tilbage og for Real Madrids vedkommende betyder det her til eftermiddag en svær udekamp mod Villarreal.

Kampen er blevet endnu sværere af, at Real Madrid mangler hele rygraden op gennem holdet, nemlig trekløveret Ramos, Casemiro og Benzema og allerede her begynder bekymringen at vise sig. Real Madrids defensiv halter nemlig enormt i Ramos´ fravær og uden Casemiro har Real Madrid tabt hver fjerde ligakamp siden 2017 og så er det naturligvis ikke uden betydning, at topscorer Benzema heller ikke er med.

Det kan dog ikke hjælpe at græde og Real Madrid kan stadig stille et slagkraftigt mandskab, som bør kunne byde Villarreal op til dans. Et Villarreal-hold, som også til det sidste har tvivl om sin topscorer, Paco Alcácer, men som fortsat har masser af spændende navne, som eksempelvis vores egen Takefusa Kubo. Men det er også værd at holde øje med forsvareren Pau Torres, som Real Madrid meldes interesseret i. Ligesom mange andre klubber.

Villarreal er vild med boldbesiddelse og har også nogle ekstremt dygtige spillere til at holde på bolden, som eksempelvis Parejo, som man hentede i dødsboet Valencia og holdet har også efterhånden fået ganske godt styr på hurtige generobringer, så der venter en ganske svær kamp for Real Madrid.

Kigger man på de to trænere, så er det Mr. Europa nr. 1 og 2. Zidane med sine 3 CL-titler og Unai Emery med sine tre Europa League-titler og samlet står den 11-10 i Zidanes favør i forhold til vundne titler.

Unai Emery har dog aldrig vundet en kamp mod Real Madrid, men chancen bliver næppe større end i eftermiddag. Villarreal har fået en god start på LaLiga og især på hjemmebane er man svære at have med at gøre. Her har Villarreal vundet fire ud af fem opgør.

Real Madrids store fravær gør, at Zinedine Zidane må kigge lidt mere ud mod reserverne og her står Nacho til en hurtig tilbagevenden fra sin skade til en plads i det centrale forsvar, hvor han skal spille sammen med Varane. Til gengæld ser Lucas Vázquez ud til at få pladsen som højreback igen, fordi man ikke tør satse helt på Carvajal endnu.

På midtbanen bliver det Kroos og Modric på den centrale midtbane, mens Asensio, Hazard og Ødegaard bliver det offensive indslag bag Mariano, som får en gylden chance i og med, at han er eneste reelle angriber i Real Madrid-truppen til dagens kamp.

Kampen starter kl. 16.15. TV2 Sport X viser kampen. Madridista.dk giver dig podcasten. I giver spillerne karakterer. Dermed er alt, som det plejer at være, når LaLiga løber af stablen.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Nacho, Mendy, Kroos, Modric, Ødegaard, Asensio, Hazard, Mariano.

Log-på for at kommentere


DeLaRed svaret på emne: #1 6 dage 21 timer siden

Lars1991 skrev: Jeg synes han defensive indsats var fremragende, han løber meget og presser godt. Derudover synes jeg han bidrager fint i offensiven med hans mangler taget i betragtning. Ja hans afslutninger er dårlige, men han har god bevægelse og er aktiv. Ja han smider bolden væk nogle gange og hvis resten af vores trup ikke gjorde det, så ville jeg da nok også dømme ham hårdere.. men igår mistede Mariano, Modric og Mendy vel ligeså mange bolde, Modric tit helt uprovokeret. Derudover må man jo også kigge på alternativerne.. Rodrygo, Vinicius og Asensio. Asensio og Rodrygo er tit helt usynlige, her synes jeg Lucas var mere aktivt med i spillet igår. Vinicius problemer kender vi alle.
Så med alt det sagt, så ja synes Lucas spillede en helt fin kamp, hvorfor jeg også gav ham 3 for godkendt. Men selvfølgelig skal vi da havde noget bedre på den plads det tror jeg ikke der er nogen der er uenige i. Igår var Lucas bare oplagt da han bidrager bedre defensivt end de andre, er i kampform på grund af hans mange kampe på backen, var ikke med noget landshold, og han har lungerne til at arbejde hårdt hele kampen (hvilket jeg også så som grunden til at han ikke bliver taget ud - Ødegaard, Hazard og Marian var gået døde, det var Lucas ikke).


Nu siger jeg ikke at Lucas ikke noedvendigvis skulle have haft start pladsen, det var vel en taktisk belsutning fra ZZ om at han gerne ville have LV's pres-spil mod Villarreal, og som sagt han loeb mange meter, helt sikkert, men han vinder saa vidt jeg ved kun en enkelt bold, og det er jo ikke fordi hans pres-spil stoper Villarreal fra at komme frem til Real's felt, for saa havde vi ikke set saa mange gode aktioner fra Varane og Dani som vi saa igaar). Og saa er jeg med paa at han er i kampform, men han loeber IMO toer for luft efter 75. minut (det er saa nok mere ZZs problem end det er LV's).

Som jeg skrev igaar saa har vi nok set kampen forskelligt, for sjovt nok saa naevner du Modric, og jeg synes selv han spillede en fin kamp (ikke fantastisk, men klart bedre en Vasquez, som vi jo ogsaa skal forvente) men nu saa jeg et tweet idag(fra en anden RM blog) der skrev at Modric kun mistede 2 bolde igaar. Jeg kan ikke bekraefte om den stat er rigtig, men jeg er obverbevist om at Modric ikke mistede bolden 11 gange, og hertil kan der ikke vare tvivl om at Modric havde langt flere bold beroeringer end LV. Saa var han heller ikke en stopper for vores angreb paa samme maade som LV, han var derimod over hele banen fra den ene side til den anden i konstant bevaegelse omkring Kroos og Oedegaard. Rent offensivt var Modric's rolle en anden igaar, da det generelt var Oedegaard og Hazard der skulle skabe kampen paa modstanderens bane halvdel, hvor isaer Kroos men ogsaa Modric skulle ligge dybere for at daekke hullet uden Casemiro, en opgave som jeg synes det loeste rigtig fint i 1. halvej, det falder dog fra hinanden da Isco kommer paa banen.

Nu skal det ikke vaere en debat om Modric vs Vasquez. Men jeg synes personligt at Vasquez fejl og mangler er blevet godt og grundigt udstillet de seneste uger, og jeg mener at han indtil videre har vist sig at vaere et af vores svageste kort paa haanden(Jovic, Marcelo og Isco er svagere, men saa stopper den pt ogsaa der i min bog), men jeg haaber da baade for ham og Madrid at han vender det igen, for det ser ikke ud til at ZZ har taenkt sig at stoppe med at saette ham paa baenken. Jeg har dog kun set en enkelt rigtig staeerk kamp fra LV i denne season (imod Barca) og siden den kamp synes jeg hans niveau fra kamp til kamp har vaeret nedadgaaende. Jeg savner simpelthen den super-udskifter LV var i perioden 2015-2017, men det er bare ved at vaere lang tid siden Vasquez har vist os den side af sig selv. (Og her har jeg tidligere her i gruppen kommet med en teori om at han i og med at have mistet sin fart, som han tydeligvis har, saa har han mistet sin eneste spids kompetence, og det udstiller saa desvaerre bare hvilken middelmodig spiller han egentlig altid har vaeret, men hans fart gjorde at han havde noget specielt i sit spil, som nu har vaeret vaek i 2-3 aar)

Ifht alternativerne, der har Asensio helt sikkert ikke leveret til forventningerne rent offensivt, men han har i den grad ogsaa vaeret fanget af at have baade LV og til dels ogsaa Nacho bag sig, for de fleste kampe han har spillet har han skulle burge alt for meget energi paa at forsvare, fordi der har vaeret kaempe huller i bagkaeden og i vores hoejre side, netop fordi LV har vaeret ude a position. Og den maade Marco har forsvaret paa indtil videre, har vaeret langt bedre end det vi saa fra LV igaar. Asensio ved nemlig hvrdan man gaar ud til modstanderen og enten presser paa bolden eller blokere et indlaeg naar. Saa hvis vi kigger paa det defensive spil fra vores hoejre kant/wing, saa kan du ikke faa mig overbevist om at LV er et bedre valg end Asensio. Men fair nok at han er usynlig i flere kampe rent offensivt (det har jo noget at goere med at han ofte har skulle spille hojere back, men lad nu det ligge) tilgengaeld kan jeg ikke se hvordan det er vaere usynlig er daarligere end at smide bolde vaek hver gang man faar den, men det kan vi jo saa kalde en smags sag.

Rodrygo, her er jeg enig med dig. Rent defeisvt er Rodrygo nok den daarligste spiller paa vores hold (nu er det saa heller ikke det han decideret er koebt ind til men stadig). Jeg mener heller ikke Rodrygo pt skal starte vores kampe, da han netop som du siger ofte er usynlig, og det er han fordi han faktisk ikke er saerlig god i opspillet, han bliver foerst farlig naar han faar bolden omkring modstanderens felt. Og det er Zidanes problem at finde ud af hvordan man saa burger ham bedst, jeg mener dog godt han kunne have kommet paa som indsifter igaar, men ikke sikkert det havde betydet det store, da han ikke havde hjulpet med at faa kontrol over kampen.

Ifht Vini, saa skal han ikke spille i Hoejre, det har vi set han ikke kan. Men jeg synes det er meget maerkeligt at forventningerne til ham (som 20aarig) er langt stoerre end de er til en garvet raev som Vasquez, for hver gang Vini smider 11 bolde vaek i en kamp, bliver han slagtet, saa forstaar ikke hvorfor samme regler ikke galeder for LV...

Anyways, vi kan vaere enige om at vaere uenige, men i min bog skal LV paa baenken de naeste par kampe, og saa kan han komme paa banen med 20min igen og jagte bolden som en gal.
Lars1991 svaret på emne: #2 6 dage 22 timer siden
Jeg synes han defensive indsats var fremragende, han løber meget og presser godt. Derudover synes jeg han bidrager fint i offensiven med hans mangler taget i betragtning. Ja hans afslutninger er dårlige, men han har god bevægelse og er aktiv. Ja han smider bolden væk nogle gange og hvis resten af vores trup ikke gjorde det, så ville jeg da nok også dømme ham hårdere.. men igår mistede Mariano, Modric og Mendy vel ligeså mange bolde, Modric tit helt uprovokeret. Derudover må man jo også kigge på alternativerne.. Rodrygo, Vinicius og Asensio. Asensio og Rodrygo er tit helt usynlige, her synes jeg Lucas var mere aktivt med i spillet igår. Vinicius problemer kender vi alle.
Så med alt det sagt, så ja synes Lucas spillede en helt fin kamp, hvorfor jeg også gav ham 3 for godkendt. Men selvfølgelig skal vi da havde noget bedre på den plads det tror jeg ikke der er nogen der er uenige i. Igår var Lucas bare oplagt da han bidrager bedre defensivt end de andre, er i kampform på grund af hans mange kampe på backen, var ikke med noget landshold, og han har lungerne til at arbejde hårdt hele kampen (hvilket jeg også så som grunden til at han ikke bliver taget ud - Ødegaard, Hazard og Marian var gået døde, det var Lucas ikke).
DeLaRed svaret på emne: #3 6 dage 23 timer siden

YunisTaker skrev: Det er virkelig svært at se Real Madrid spille, og det har det været i nogle år efterhånden. Jeg kan huske den gang jeg gjorde alt for ikke at misse en Real Madrid kamp. Mener ikke jeg er blevet mindre fan af holdet, men interesseren er faldet enormt de sidste to års tid.

Real starter jo nærmest kampen med at være foran 1-0, og resten af kampen har de ikke et skud på mål. Barcelona tabte som forventet i går, men hvor man normalt ville være glad for at se dem tabe, så er skuffelsen af Real Madrid meget større, og de to hold kæmper jo nærmest om hvem der er den største joke for tiden.

Det positive fra kampen må vel være at Mariano scorede, håber Zidane indser at han skal være 2. angriber frem for Jovic fremover. Lucas var i øvrigt en af Reals bedste (ikke at det siger så meget), så den hate der er imod ham skal hellere rettes mod andre spillere som ikke leverede i går.


Nu er du ikke den eneste der skriver at Vasquez spiller en god kamp, og det bliver jeg simpelhen nød til at stille spørgsmål tegn ved?

Inden jeg forsætter så skal jeg lige slå 2 ting fast:
1. Jeg forsøger ikke at køre hetz mod Lucas, jeg ville ønske han præsterede bedre og at vi kunne regne med ham når vi havde skader, det mener jeg dog er ved at være 2-3 år siden vi virkelig har kunne.(dermed ikke sagt at han ikke engang imellem spiller en god kamp, men hans bund niveau ligger simpelhen meget langt under hvad de fleste af hans hold kammerater præstere)
2. Jeg har som sådanne ikke de samme forventninger til Vasquez som jeg har til for eksempel Kroos, Benzema, Carvajal etc. da der naturligvis er forskel på niveau fra start elleveren og så til Back-up/reserve spillere. Når det så er sagt forventer jeg stadig et vores spiller nr.20-25 på listen stadig præstere på et niveau som ikke direkte hæmmer/ødelægger Reals spil, både offensivt og defensivt.

Så lad is snakke om kampen igår;

Rent defensivt så jeg personligt ikke en specielt god kamp fra Lucas. Så vidt jeg ved så vinder han en bold i det 43. Minut, men ud over det er hans pres-spil ikke videre effektivt, omend han skal have klapsalver for at løbe mange meter.

Da vi så kommer godt ind i 2. Halvej, ser vi flere gange at Villarreals dybde løb tvinger Carvajal til at løbe ind i feltet for at dække af, og i de situationer er det Lucas der skal løbe tilbage og dække højre-backen og han løber da også med retur men ikke en eneste gang får han dækket af for Villarreals indlæg da han ligger ca.5-8 meter væk fra manden med bolden, så det gav Villarreal en håndfuld frie indlæg ind i feltet fra højre side...det er bare ikke godt nok fra en Vasquez som trods alt har erfaring nok til at skulle kunne dække op for et indlæg.

Men jeg kan gå med til at sige at Vasquez som den reserve han er spiller en lige akkurat godkendt defensiv kamp, for selvom vi skulle kunne forvente mere af ham defensivt, så koster han ikke mål igår.

Når vi så kigger på det offensive, så kommer her lidt minutter;

34
48
72

Det var de 3 gange i kampen hvor Vasquez kom til afslutning på oplæg fra hans hold kammerater. Ingen af chancerne er 100% chancer, så det ville være unfair at sige at han skulle have scoret. MEN alle 3 chancer er 100% horrible afslutninger og det er ikke super fedt, vi taler her om Vinicius agtige skud. Så det er svært at modargumentere det faktum at i og omkring feltet fejler Lucas igår!

Her kommer så lidt flere minutter:

2
18
22
29
32
40
51
55
76
78
83

Det var de 11 gange (kan godt være der var flere) hvor Lucas er direkte involveret i at Real Madrid taber bolden til Villarreal. Og jo, der er helt sikkert et par situationer hvor han måske modtager en lidt svær bold, men i største delen af de 11 gange er det simpelhen bare en dårlig aflevering eller dårlig bold kontrol.
Dette er på ingen måde godt nok for nogen Real spiller, især ikke når nu han ikke præcis var den spiller med flest bold berøringer i kampen. Det kan der slet ikke være dislution om at han falder helt igennem i offensiven med så mange boldtab.

Når han så ikke mistede bolden, blev det ofte til en aflevering bagud eller en aflevering ind i banen. Det vil jeg egentlig ikke klandre han for, da det jo er hvad hans niveau er til, så synes faktisk det er godt når han vælger den nemme løsning. MEN jeg kan ikke sidde og klappe i hænderne af det, det er det absolut mindste vi kan forvente at en hvilken som helst spiller i den hvide trøje, når man ikke kan følge med, så giv bolden til en bedre spiller!

Så generelt var det ikke ham vores succcesfulde angreb gik igennem, og største delen af jer beklager jer også over at vi spiller så dårligt offensivt igår, men kunne måske Vasquez være en del af grunden???

Jeg hører gerne retur om hvordan Vasquez har spillet en god kamp igår, for jeg kan slet ikke se hvordan hans præstation igår kan være acceptabel for nogen?

For midt vedkomne (og dette er jo subjektivt) så er det Courtois der med en personlig fejl koster os point, men næst efter ham var LV den dårligste spiller vi havde på banen fra start, og så følger Isco og Vini trop men de fik immervæk ikke lige så lang tid som Vasquez til at se ærgerlige ud!
YunisTaker's profilbillede
YunisTaker svaret på emne: #4 1 uge 2 timer siden
Det er virkelig svært at se Real Madrid spille, og det har det været i nogle år efterhånden. Jeg kan huske den gang jeg gjorde alt for ikke at misse en Real Madrid kamp. Mener ikke jeg er blevet mindre fan af holdet, men interesseren er faldet enormt de sidste to års tid.

Real starter jo nærmest kampen med at være foran 1-0, og resten af kampen har de ikke et skud på mål. Barcelona tabte som forventet i går, men hvor man normalt ville være glad for at se dem tabe, så er skuffelsen af Real Madrid meget større, og de to hold kæmper jo nærmest om hvem der er den største joke for tiden.

Det positive fra kampen må vel være at Mariano scorede, håber Zidane indser at han skal være 2. angriber frem for Jovic fremover. Lucas var i øvrigt en af Reals bedste (ikke at det siger så meget), så den hate der er imod ham skal hellere rettes mod andre spillere som ikke leverede i går.
Estadio Santiago Bernabéu's profilbillede
Estadio Santiago Bernabéu svaret på emne: #5 1 uge 2 timer siden
Dagen derpå

Det er som om det uafgjorte resultat, der i går føltes som et nederlag, pludselig føles som et OK resultat i dag bare fordi FC Barcelona tabte til Atlético Madrid.

Der er alligevel alvorlige panderynker, hvis vi har ambitioner om at stå på verdenstoppen.
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #6 1 uge 15 timer siden

Zyconith skrev: Vi mangler virkelig en Mourinho til at få rettet op på klubben igen. Mesterskab eller ej, Zidanes tilbagevenden er ikke løsningen.


Hvis Mou fortsætter sin succes i Tottenham, de har lige slået City og ligger nummer 1, så er det et muligt scenarie.
Ruenaldo svaret på emne: #7 1 uge 16 timer siden
Det er en ‘reimagining’ af vores 3. trøje fra 14/15-sæsonen, som er lavet i samarbejde med Pharrell’s tøjmærke Human Race. Der er også lavet lignende trøjer til blandet andet Juventus og Bayern :-)

Hvorfor vi lige skulle bære den i dag, skal jeg ikke gøre mig klog på. Men det er en ganske god teori!
Zyconith's profilbillede
Zyconith svaret på emne: #8 1 uge 19 timer siden
Vi mangler virkelig en Mourinho til at få rettet op på klubben igen. Mesterskab eller ej, Zidanes tilbagevenden er ikke løsningen.
Estadio Santiago Bernabéu's profilbillede
Estadio Santiago Bernabéu svaret på emne: #9 1 uge 21 timer siden
Suk..

Der var lyspunkter, men de var få.

1. Villarreal har haft en rigtig god sæson. Derfor mødte vi et hold i storform. Et enkelt point til hvert hold virker retfærdigt.
2. Mariano Diaz viser endnu engang sit værd. Jovic havde scoret 0,0 mål på 85 minutter. Benzema måske en enkelt men formentlig ikke.
3. Varane så vanlig stabil ud (men der går formentlig lang tid før vi føler os helt trygge ved ham igen.)
4. Nacho viser endnu engang sit værd.
5. Hazard så fit ud. Han mangler naturligvis kamptræning.
6. Carvajal viser endnu engang sit værd.
-#7-'s profilbillede
-#7- svaret på emne: #10 1 uge 21 timer siden
Isoleret set er et point på udebane, mod et altid besværligt Villarreal-hold vel OK trods alt, især med tanke på at Ramos og Benzema var ude af opgøret.

Men hold nu kæft hvor er det bare så dræbende kedeligt at se en Real Madrid kamp. Jeg kunne pege på de første 10 spillere i truppen, som for flere år siden skulle have været ude af vagten. Sker der ikke en drastisk udskiftning i truppen til sommer, corona eller ej, så ved jeg sgu snart ikke hvad man skal sige.

Jeg håber at ledelsen, ligesom jeg, ser på den her sæson som noget der bare skal overstås, inden det nye Bernabeu skal indvies med et brag af en transferfest, for det må efterhånden være lysende klart for alle omkring klubben at det ikke kan blive ved meget længere med de her spillere.
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #11 1 uge 21 timer siden

DeLaRed skrev:

Lars1991 skrev: Det også en mærkelig vendetta der er imod Vazquez, som spiller en helt fin kamp i dag.

Jeg synes derimod Mendy og Modric skuffer - Kroos var helt forrygende hvis man lige ser bort fra den bold han smider væk på målsparket som næsten kommer til at koste. Generelt synes jeg også der er synd at Modric og Kroos ikke får sat Ødegaard lidt mere i scene, de kunne godt finde ham i mellemrummene lidt oftere. Godt at se Carvajal tilbage og solid præstation fra Nacho og Varane.

Svært ikke at være skuffet når Real Madrid ikke vinder, men vi spiller trods alt på udebane imod et af ligaens stærkeste hold uden 4 vitale spillere.


Tror vi har set 2 vidt forskellige kampe!

Modric spiller en rigtig fin kamp, vel og maerke uden Casemiro bag sig. Det er rigtigt at Kroos spiller bedre, men det goer ikke at Modric har en daarlig dag. Og ifht til Martin, saa fik Villarreal efter 20min lukket ned for rummet midt i banen, derfor blev det svaret at finde ham, det gjorde saa tilgengaled at der blev mere plads paa vores kanter.

Nu har jeg ikke statistikken paa Vasquez, men han smider som minimum 15 bolde vaek idag, han saetter en stopper for stort set alle vores angreb der gaar igennem ham, da han simpelthen ikke kan folege med i det hritige pasnings spil, og derfor ofte taber bolde. Hans defensive spiller var heller ikke noget at raabe hurra for idag, det har vi set Asensio goere bedre over de seneste 2 maaneder.

Jeg kan slet ikke forstaa at man har set Vasquez spille godt idag(vel og maaerke paa hans favorit position), det er mig en gaade....men som sagt vi maa have set 2 vidt forskellige kampe.


Jeg synes faktisk også at både Modric og Mendy spillede under niveau. Modric med mange boldtab i første halvleg, og Mendy fik aldrig rigtig bidraget i offensiven. Ikke decideret dårligt, men skuffende. Dejligt med Carvajal tilbage, han er bare en kæmper! Også fin kamp af Mariano der viser noget aggressivitet og raseri som Jovic på ingen måde udstråler. Lucas skal på bænken igen - vi kan simpelthen ikke have en kantspiller der er så elendig på bolden på holdkortet blot fordi han gider at arbejde defensivt.
DeLaRed svaret på emne: #12 1 uge 21 timer siden

Lars1991 skrev: Det også en mærkelig vendetta der er imod Vazquez, som spiller en helt fin kamp i dag.

Jeg synes derimod Mendy og Modric skuffer - Kroos var helt forrygende hvis man lige ser bort fra den bold han smider væk på målsparket som næsten kommer til at koste. Generelt synes jeg også der er synd at Modric og Kroos ikke får sat Ødegaard lidt mere i scene, de kunne godt finde ham i mellemrummene lidt oftere. Godt at se Carvajal tilbage og solid præstation fra Nacho og Varane.

Svært ikke at være skuffet når Real Madrid ikke vinder, men vi spiller trods alt på udebane imod et af ligaens stærkeste hold uden 4 vitale spillere.


Tror vi har set 2 vidt forskellige kampe!

Modric spiller en rigtig fin kamp, vel og maerke uden Casemiro bag sig. Det er rigtigt at Kroos spiller bedre, men det goer ikke at Modric har en daarlig dag. Og ifht til Martin, saa fik Villarreal efter 20min lukket ned for rummet midt i banen, derfor blev det svaret at finde ham, det gjorde saa tilgengaled at der blev mere plads paa vores kanter.

Nu har jeg ikke statistikken paa Vasquez, men han smider som minimum 15 bolde vaek idag, han saetter en stopper for stort set alle vores angreb der gaar igennem ham, da han simpelthen ikke kan folege med i det hritige pasnings spil, og derfor ofte taber bolde. Hans defensive spiller var heller ikke noget at raabe hurra for idag, det har vi set Asensio goere bedre over de seneste 2 maaneder.

Jeg kan slet ikke forstaa at man har set Vasquez spille godt idag(vel og maaerke paa hans favorit position), det er mig en gaade....men som sagt vi maa have set 2 vidt forskellige kampe.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #13 1 uge 21 timer siden

longwind skrev:

Ramos4 skrev:

longwind skrev:

Fondo_Sur skrev: Nogen der i øvrigt ved, hvorfor de spiller i de trøjer? Klager bestemt ikke, men det kom lidt ud af det blå.


Det er tredjetrøjen fra 2015/16, ikke? Klager bestemt heller ikke, den trøje er et mesterværk, og den lyserøde trøje er grusom at se på.


Der er en drage på og det skulle appellere til det asiatiske marked. Det var en tidlig kamp, så tidspunktet gør det nemmere for fans i Asien at se kampen.

Jeg gætter på det er derfor.


Din teori støttes også af, at chancen for at se Kubo i aktion sandsynligvis gør kampen endnu mere attraktiv for det japanske marked.

Det er dog lidt sjovt at tænke på, at der er nogle marketingsfolk, der synes, at en drage skulle appellere særligt til det asiatiske marked. Men flot er trøjen da.


Ja, det er lidt leflende på den hygge-racistiske måde.
longwind's profilbillede
longwind svaret på emne: #14 1 uge 22 timer siden

Ramos4 skrev:

longwind skrev:

Fondo_Sur skrev: Nogen der i øvrigt ved, hvorfor de spiller i de trøjer? Klager bestemt ikke, men det kom lidt ud af det blå.


Det er tredjetrøjen fra 2015/16, ikke? Klager bestemt heller ikke, den trøje er et mesterværk, og den lyserøde trøje er grusom at se på.


Der er en drage på og det skulle appellere til det asiatiske marked. Det var en tidlig kamp, så tidspunktet gør det nemmere for fans i Asien at se kampen.

Jeg gætter på det er derfor.


Din teori støttes også af, at chancen for at se Kubo i aktion sandsynligvis gør kampen endnu mere attraktiv for det japanske marked.

Det er dog lidt sjovt at tænke på, at der er nogle marketingsfolk, der synes, at en drage skulle appellere særligt til det asiatiske marked. Men flot er trøjen da.
Lars1991 svaret på emne: #15 1 uge 22 timer siden
Det også en mærkelig vendetta der er imod Vazquez, som spiller en helt fin kamp i dag.

Jeg synes derimod Mendy og Modric skuffer - Kroos var helt forrygende hvis man lige ser bort fra den bold han smider væk på målsparket som næsten kommer til at koste. Generelt synes jeg også der er synd at Modric og Kroos ikke får sat Ødegaard lidt mere i scene, de kunne godt finde ham i mellemrummene lidt oftere. Godt at se Carvajal tilbage og solid præstation fra Nacho og Varane.

Svært ikke at være skuffet når Real Madrid ikke vinder, men vi spiller trods alt på udebane imod et af ligaens stærkeste hold uden 4 vitale spillere.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #16 1 uge 22 timer siden

longwind skrev:

Fondo_Sur skrev: Nogen der i øvrigt ved, hvorfor de spiller i de trøjer? Klager bestemt ikke, men det kom lidt ud af det blå.


Det er tredjetrøjen fra 2015/16, ikke? Klager bestemt heller ikke, den trøje er et mesterværk, og den lyserøde trøje er grusom at se på.


Der er en drage på og det skulle appellere til det asiatiske marked. Det var en tidlig kamp, så tidspunktet gør det nemmere for fans i Asien at se kampen.

Jeg gætter på det er derfor.
DeLaRed svaret på emne: #17 1 uge 22 timer siden

9eren skrev:

DeLaRed skrev: Vi maa heller ikke glemme at Villarreal ogsaa spiller en super god 2. halvej. Jeg er uenig i at vi spillede saa ringe. det er rigtig nok at vi ikke skabte chancer nok, men vi er oppe imod et af de mest formstaerke hold i La Liga, uden Ramos, Casemiro og Benzema.

Og uden straffe sparket (hvilket klokkeklart var Courtois skyld, han skulle aldrig ned og ligge i den situation) saa havde vi haft 3 point!


Vi lod dem blive gode !


Delvist enig, vi laver for mange fejl i 2. halvej og mister saa midtbanen med de udskiftninger vi foretager, men Villarreal's udskiftninger bringer ogsaa bare en masse fart og energi som ikke kun er Reals skyld. Og deres generelle pasnings spil er jo ikke langsomt, de spiller utrolig hurtigt og i mange situtationer idag var afleveringerne utrolig skarpe.
DeLaRed svaret på emne: #18 1 uge 22 timer siden

longwind skrev:

Kiwes skrev: Courtois koster det hele idag! Men det er igen Vinicius der i stedet for at slå en SÅ FUCKING simpel aflevering giver en kontra væk der fører til straffe. Han har ikke niveau til Real Madrid og skal væk med det samme. Og hvad skal Isco ind for! Lucas kan også pakke hans lort.


Lucas har sin rolle at spille i klubben. Han er langt fra så ligegyldig som Isco eller så elendig som Vinicius. Men han må aldrig blive en af de bærende kræfter på holdet.


Men den rolle han har spillet de seneste 6-7 kampe er bare aaaaaalt for stor. Han skal vaere en indksiftnings spiller der kommer paa banen med 25 minuttter igen, han skal ikke vaere med fra start. Idag mister han minimum 15-20 bolde, og i de diste 20 minutter er han alt for traet til at tage nogen tilbageloeb og efterlader store rum til Villa at loebe i.

Han har ikke niveau til at spille saa meget som han goer. OG han skal aldrig spille hoejre back, det kunne han kun finde ud af i 45min mod Barca, sidenhen har det vaeret en kaempe usikkerhed at spille med ham bar til!

Hvis Vasquez spiller mere end 1.000 minutter paa en season, saa er der noget galt!
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #19 1 uge 22 timer siden

DeLaRed skrev: Vi maa heller ikke glemme at Villarreal ogsaa spiller en super god 2. halvej. Jeg er uenig i at vi spillede saa ringe. det er rigtig nok at vi ikke skabte chancer nok, men vi er oppe imod et af de mest formstaerke hold i La Liga, uden Ramos, Casemiro og Benzema.

Og uden straffe sparket (hvilket klokkeklart var Courtois skyld, han skulle aldrig ned og ligge i den situation) saa havde vi haft 3 point!


Vi lod dem blive gode !
Madridista02's profilbillede
Madridista02 svaret på emne: #20 1 uge 22 timer siden
Det var kun et spørgsmål om tid, før Villarreal fik udlignet - fortjent.
Meget skuffende aktion af Courtois der fører til straffesparket. Umiddelbart ser det ud til, at Varane kan løbe modstanderen op. Når Courtois så vælger at komme ud, så er der slet ikke nogen grund til at komme flyvende så risikabelt, når vinklen for angriberen er så spids.
Symptomatisk præstation af Vinicius. Bolden han smider væk, i et meget lovende kontra angreb, fører til Villarreals angreb der ender ud i et straffespark. Det var så simpelt det Vini skulle gøre i den situation, og han formår på forunderligvis at aflevere bolden ind i en modstander, selvom der var oceaner af plads, til at spille den ordenligt.
Dog dejligt at se det arbejde Lucas V udfører, han knokler, og det er altid forfriskende at se på. Nacho og Varane spiller egentlig fint defensivt, de bliver bare udstillet af boldtab fra midtbanen, sådan som jeg ser det.
Og så er det bare virkelig deprimerende at se på, hvor elendige vi er blevet til at udføre et kontraangreb. Det går i stå HVER gang. Skrækkeligt..
DeLaRed svaret på emne: #21 1 uge 22 timer siden
Vi maa heller ikke glemme at Villarreal ogsaa spiller en super god 2. halvej. Jeg er uenig i at vi spillede saa ringe. det er rigtig nok at vi ikke skabte chancer nok, men vi er oppe imod et af de mest formstaerke hold i La Liga, uden Ramos, Casemiro og Benzema.

Og uden straffe sparket (hvilket klokkeklart var Courtois skyld, han skulle aldrig ned og ligge i den situation) saa havde vi haft 3 point!
9eren's profilbillede
9eren svaret på emne: #22 1 uge 22 timer siden
Vi har bare heller ingen offensive spillere som kan løfte det her hold
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #23 1 uge 22 timer siden

longwind skrev:

Kiwes skrev: Courtois koster det hele idag! Men det er igen Vinicius der i stedet for at slå en SÅ FUCKING simpel aflevering giver en kontra væk der fører til straffe. Han har ikke niveau til Real Madrid og skal væk med det samme. Og hvad skal Isco ind for! Lucas kan også pakke hans lort.


Lucas har sin rolle at spille i klubben. Han er langt fra så ligegyldig som Isco eller så elendig som Vinicius. Men han må aldrig blive en af de bærende kræfter på holdet.


Fair nok, jeg kan godt acceptere at han sidder på bænken - den må Zidane stå for, altså at han ikke bruger Asensio.
longwind's profilbillede
longwind svaret på emne: #24 1 uge 22 timer siden

Kiwes skrev: Courtois koster det hele idag! Men det er igen Vinicius der i stedet for at slå en SÅ FUCKING simpel aflevering giver en kontra væk der fører til straffe. Han har ikke niveau til Real Madrid og skal væk med det samme. Og hvad skal Isco ind for! Lucas kan også pakke hans lort.


Lucas har sin rolle at spille i klubben. Han er langt fra så ligegyldig som Isco eller så elendig som Vinicius. Men han må aldrig blive en af de bærende kræfter på holdet.
DeLaRed svaret på emne: #25 1 uge 22 timer siden
Vi spiller sku en god 1. Halvej, men mister overtaget i 2. Halvej, og efter Martin og Eden bliver skiftet ud, mister hi helt kontrollen.

Verdens største badebold til Vasquez, der som minimum smed 15-20 bolde væk idag. Han er tydeligvis 2-3 niveauer under resten af holdet og klart det svageste led!

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.