Uheldet fortsætter for Luka Jovic

Luka Jovic har indtil videre haft en besværlig tid i Real Madrid, hvor dårligt spil og uheldige episoder uden for banen har været det mest iøjnefaldende.

Efter den sidste landsholdspause var der dog endelig noget godt at skrive om vedrørende den 22-årige serber, da han i løbet af Serbiens tre landsholdskampe fik scoret tre kasser og lagt op til yderligere to. Med Karim Benzemas seneste skade var der altså i høj grad lagt op til at Jovic kunne få en startplads imod Villarreal efter at have haft mål i støvlerne i landskampene, men som det har været kendetegnende for hans Real Madrid-ophold indtil nu, var det ikke sådan det gik.

I stedet måtte Jovic sidde over med coronavirus, hvorfor Mariano i stedet fik lov at komme ind og vise sit værd, og det samme kommer formodentlig til at ske i midtugekampen i Champions League imod Inter. Muligvis kan Jovic endda være så uheldig, at han får timet sin tilbagevenden til det samme tidspunkt, hvor Benzema igen vil være spilleklar, hvorved han med stor sandsynlighed fortsat vil have langt til en startplads.

Med Real Madrids hårde kampprogram frem til årsskiftet vil der omvendt blive brug for truppens bredde, da både COVID-19 og skader allerede har plaget holdet, og derfor er der forhåbentlig for Jovic udsigt til mere spilletid i løbet af december.

Seneste artikler...

Annonce