MARCA: Syv grunde bag Zidane og Vázquez’ gode forhold

I hele Zinedine Zidanes periode som cheftræner har Lucas Vázquez altid haft en stor stjerne hos den franske cheftræner, men med spanierens kontraktudløb til sommer, kan det snart være slut på deres gode forhold i Real Madrid.

Zidane har allerede været ude og sige, at Vázquez fortjener at blive i klubben, og spanieren har da også altid vist stor loyalitet over for Real Madrid. MARCA har opstillet syv grunde til, at Vázquez har nydt godt af Zidanes tiltro i deres fælles tid i klubben.

1: Transferen
Vázquez var oprindeligt et produkt af Real Madrids eget akademi, og efter at han skiftede til Espanyol, gik der blot én sæson, før han blev hentet tilbage til Real Madrid under Rafa Benítez’ ledelse for blot én million euro. Siden har Vázquez’ bidrag til klubben været betydeligt mere værd en transfersummen, hvilket står i skærende kontrast til en spiller som James Rodríguez, der ankom samme sommer for 80 millioner euro, og som i sommers blev skippet videre til Everton.

2: Dedikationen til klubben
Som en ægte Real Madrid-dreng har Vázquez altid stillet sig tilfreds med sin rolle på holdet, uanset hvor perifer den end måtte være. Uden nogensinde at være fast starter på holdet er han i skrivende stund noteret for 215 kampe, 24 mål og 48 assist for Real Madrid, ligesom han har spillet en rolle i Real Madrids store triumfer i løbet af de seneste år.

3: Professionalismen
Der har aldrig været skriveri om problemer med Vázquez, og det er på trods af den store kritik, han ofte har lagt ører til. Tværtimod virker han til altid at være i god form, hvilket også viser sig i arbejdsevnen på banen, hvilket fører til det fjerde punkt.

4: Arbejdsiveren
Vázquez har ofte formået at henvise mere talentfulde spillere til bænken på baggrund af sin arbejdsradius alene. Senest løb han med 12,5 flest kilometer af alle imod Inter.

5: Fleksibiliteten
Dette punkt har vi fået bevis for i løbet af det sidste år, hvor han i flere omgange har vikarieret på højrebacken, og især i denne sæson har han i flere kampe gjort det hæderligt på positionen.

6: Vellidt i omklædningsrummet
Ifølge MARCA er spanieren vellidt i truppen, og blandt andet er han gode venner med rutinerede karakterer som Sergio Ramos og Luka Modric.

7: Ingen kontroverser
Dette syvende punkt lægger sig op af det tredje, men heller ikke med en kontrakt, der står til at udløbe, har spanieren udtrykt sin utilfredshed.

Seneste artikler...