Zidane: Det er den vigtigste kamp i gruppen

Selvom det sejler for Real Madrid i ligaen for tiden, har man stadig rigtig gode kort på hånden i Champions League med hensyn til at gå videre fra gruppen. Zinedine Zidane har snakket med pressen forud for kampen i morgen aften imod Shakhtar Donetsk, og ud over selve opgøret kommenterede han også på Eden Hazards situation.

Tidligere i dag udtalte en belgisk landsholdslæge, at Hazards skadesproblemer skyldes stress, men det giver Zidane ikke meget for:
- Om han er stresset? Nej, han er rigtig stærk mentalt. Hazard har været forfulgt at uheld, men skader forekommer i alle klubber. Han er stærk, jeg har ingen tvivl med hensyn til Hazard og den spiller, han er. Jeg håber, at han snart vil være tilbage.

Real Madrid skal finde en væsentlig bedre præstation frem, end den man leverede i weekenden imod Alavés, hvor man på hjemmebane tabte med 2-1. Zidane siger om holdets situation:
- Jeg har stadig den samme sult, men mærkelige ting er sket for os. Der er skader, vi har ikke haft en god optaktssæson, men lysten (efter at vinde, red.) er aldrig forsvundet. Det sker aldrig i denne klub, spillerne sætter pris på, hvor de er, og de ved, hvad det betyder at spille for Real Madrid. 

Med en sejr i morgen er Real Madrid sikret videre deltagelse i Champions League, og Zidane understreger da også kampens store betydning:
- Vi mangler regelmæssighed for tiden, men i Real Madrid er der altid udfordrende perioder. Vi overkommer dem altid. Dette er den vigtigste kamp i gruppen, fordi med tre point går vi videre til næste stadie. 

Seneste artikler...

Annonce