Zidane: Træneren er ikke skyld i den hårde konkurrence

Real Madrid indtræder i morgen aften i Copa del Rey, hvor man spiller 1/16-finale imod Alcoyano, men på pressemødet skulle Zinedine Zidane forholde sig til mange andre ting end selve kampen.

Blandt andet blev han bedt om at forholde sig til det faktum, at Luka Jovic blot skulle bruge 28 minutter på at score to gange efter sin retur til Eintracht Frankfurt, og til det sagde Zidane:
- Jeg er glad, og jeg kan lide det. Jeg ønsker ham og alle andre det bedste. Det er svært i Madrid, jeg har oplevet det som spiller, og dét, som Luka har gjort, er at komme ud og spille.

- Jeg synes, at det har været et godt valg at købe Luka, og jeg er glad for ham, og jeg håber for ham, at han en dag kan gøre det samme i Madrid. Han har en fremtid, og han kan vise det i Madrid, og det er det samme for alle. Her er der altid en stærk konkurrence, men træneren skal ikke have skylden for det.

Der er stærke rygter om, at David Alaba havner i Real Madrid til sommer, og adspurgt til hvorvidt det irriterer ham, at Sergio Ramos og Lucas Vázquez ikke har fornyet kontrakterne svarede Zidane:
- Det har ikke noget med det at gøre. Sergio og Lucas har spillet for Real Madrid i lang tid. De er altid klar og fokuserede. Resten får vi at se i fremtiden.

Om Odriozolas fremtiden i klubben:
- Alting kan ske frem til den 31. januar, se bare Jovic. Men jeg elsker alle mine spillere meget højt, og jeg vil forsøge af afhænge af dem alle. Men hvis noget sker, så ser vi på det.

Seneste artikler...

Annonce