La Gazzetta: Juventus drømmer om Zidane

De ni seneste Serie A-sæsoner er alle endt med Juventus-triumfer, men i denne sæson ser det sværere ud for Den Gamle Dame. På trods af et vundet mesterskab i 2020 måtte Maurizio Sarri se sig selv være ude af klubben efter sidste sæson, og ind kom en totalt uerfaren Andrea Pirlo.

Det har dog ikke været nogen dans på roser, hverken for Pirlo eller Juvent. Cristiano Ronaldo er godt nok topscorer i ligaen, men holdet halter altså 10 point efter Inter, som er store f voritter til at snuppe mesterskabet for første gang siden 2010, hvor José Mourinho var træneren. 

Man er tidligt ude af Champions League, og i weekenden tabte Juventus så på hjemmebane til Benevento, som ellers havde 11 kampe i streg uden sejr. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport hænger Pirlo efterhånden også i en tynd tråd. Der er allerede skriverier om, at han kan blive afløst af Massimiliano Allegri, ligesom Igor Tudor kan blive en mere midlertidig løsning. 

I Torino har man dog en drøm om at tilknytte Zinedine Zidane, som spillede i klubben fra 1996 til 2001. 

Også folk som Roberto Mancini og Luciano Spalletti er trænere, Juventus finder interessante. Indtil videre er Zidane dog stadig Real Madrid-træner.

Seneste artikler...

Annonce