Zidane om sit trænerjob: Jeg er heldig med at være træner i verdens største klub

Zinedine Zidane mødte i dag den virtuelle presse forud for morgendagens krævende test mod Getafe, hvor Real Madrids franske træner må undvære flere defensive kræfter mod den lille madrilenske klub.

Den spanske presse var dog mere interesserede i at høre om meget andet end fodbold, herunder Zidanes fremtid i Real Madrid, om han ser sig selv som en god træner og meget mere. 

Det irriterede selvfølgelig Zidane, hvilket han også fik mulighed for at adressere i sit svar.

- Om jeg er heldig? Ja, jeg er heldig med at være i den største klub i verden. Jeg ser ikke mig selv som en dårlig træner, men jeg er heller ikke den bedste. Man kan ikke gøre alting rigtigt, men det vigtigste er at have passion, give sig selv 100% og det gør jeg. 

- Der bliver snakket meget her, men jeg ville elske at snakke mere om fodbold end vi gør, men det lader til, at der er en interesse i andre ting - jeg ved, I også elsker fodbold.

Zidanes mantra som Real Madrid-træner synes efterhånden at være, at han ikke blot tager én kamp ad gangen, men ligeledes én dag ad gangen, og han havde da heller ikke den store interesse i at berøre sin fremtid i Real Madrid, da han blev spurgt ind til denne på dagens pressemøde forud for morgendagens kamp, om end det var uundgåeligt - han ville hellere snakke om Getafe.

- Jeg ser ikke længere ind i fremtiden end morgendagens kamp. Vi fokuserer på vores daglige arbejde. Man kan have en kontrakt på fire eller fem år og være væk i morgen, men man kan også have en kontrakt, der udløber og ende med at forlænge. Jeg ved ikke, hvad der sker om tre måneder eller et år, men jeg er her nu og jeg fokuserer på kampen i morgen. Vi har spillet krævende kampe på det seneste, men jeg tror, at spillerne er klar. Det bliver en fysisk hård kamp - det er modstanderens varemærke. Der er tre point på spil og dem vil vi forsøge at vinde. 

Zidane brugte også dele af pressemødet på at rose Militãos seneste form, ligesom han også fortalte, at Hazard og Carvajal fortsætter med at gøre fine fremskridt på træningsbanen efter forskellige små tilbagefald.

Seneste artikler...