Optakt Cádiz - Real Madrid, LaLiga, 32. spillerunde

Real Madrid skal i aften forsøge at træde ud af skyggen fra det mislykkede Superliga-eventyr, når holdet gæster Estadio Ramón de Carranza til opgøret mod Cádiz.

Efter weekendens pointtab mod Getafe er der knap råd til flere fejltagelser i LaLiga og derfor er kravet sejr i aftenens kamp, hvor man igen må undvære nøglespillere, idet Kroos og Modric kommer til at mangle på midtbanen. Til gengæld kan Zidane glæde sig over, at Nacho, Varane og Casemiro er retur.

Weekendens opgør mod Getafe blev vanskeliggjort af, at flere spillere måtte spille ude af vanlig position og det bliver også tilfældet i aften, for flere spillere kører på pumperne og den nærmeste fremtid kommer til at byde på masser af kampe.

Cádiz går ind til kampen med udsigten til et dobbelt-opgør. Dels vil man gerne for anden gang i sæsonen slå Real Madrid, dels går man ind med et budskab om, at fodbold er for alle og at man derfor ikke støtter op om Superliga-ideen.

Holdet må undvære Álex Fernández, så der bliver ikke noget opgør mellem brødre i denne omgang heller, men Nacho kan dog se frem til at stå over for Jens Jönsson og dermed er den danske vinkel på plads.

Cádiz er placeret midt i rækken uden fare for nedrykning, men også uden chance for at nå europæiske pladser, men for Real Madrid er der masser på spil.

Der er kampstart kl. 22.00 og kampen kan følges på TV2 Sport X.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Carvajal, Nacho, Militao, Marcelo, Casemiro, Isco, Asensio, Rodrygo, Vinícius, Benzema.

Seneste artikler...

Annonce