Medlems-gevinst på 21.000 € ved overgang til rigmands-ejet klub

UEFAs uvilje mod at lade klubberne konkurrere på lige vilkår i de europæiske turneringer, stiller klubber som Barcelona og Real Madrid vanskeligere, idet man som medlemsejet klub selv skal finansiere sine udgifter og i disse dage fører det naturligvis til spørgsmålet om, hvorvidt Real Madrid skal gøre en ende på 119 års historie som medlemsejet klub og i stedet overgå til en rigmands hænder, hvorved der bliver frit lejde til at agere, som man lyster.

For Real Madrids omkring 100.000 medlemmer ville det på nuværende tidspunkt betyde, at de hver især stod til at modtage en check på 21.000 €, hvis en rigmand i dag skulle overtage ejerskabet af klubben fra dem. Beløbet er beregnet ud fra klubbens aktuelle værdi på 2,1 milliarder € divideret med de 100.000 medlemmer, melder spanske El Economista.

Det forventes dog, at medlemmerne ville takke nej til at lade klubben overgå til udenlandske hænder og Florentino Pérez´ forslag om at gøre det sværere at blive kandidat til præsident-embedet blev da også i sin tid stemt igennem med stort flertal ud fra betragtningen om, at man dermed var med til at sikre, at klubben fortsat kunne forblive på medlemmernes hænder.

Seneste artikler...

Annonce