Zidane: Jeg glæder mig ikke over rivalers nederlag

Real Madrid er ét af fire hold involveret i et umanerligt tæt titelræs i den spanske liga, og i morgen aften spiller man den første af de resterende fem ligakampe, når Osasuna kommer på besøg. Kampen sparkes i gang klokken 21, og således vil man på det tidspunkt kende Atlético Madrids resultat i udebanekampen imod Elche tidligere på dagen. Hvis Atlético ikke får en sejr, og hvis Real Madrid vinder over Osasuna, vil Los Blancos overtage førstepladsen og dermed have tingene i egne hænder.

Der har dog været rygter om, at der bliver flere af marginalspillerne, som starter på banen i morgen aften, og på pressemødet forud for kampen omtalte Zinedine Zidane også håndteringen af de mange skader i løbet af sæsonen:
- Vi har gjort det, som var nødvendigt. Det er ikke nemt at håndtere en trup som Real Madrids, fordi alle har en mening. Det er ikke let, og vi har haft mange skader. Hvis skyld er det? Det behøver man ikke finde ud af, det er et mærkeligt år på mange måder.

Barcelona tabte torsdag aften på hjemmebane til Granada, men det er ikke noget, som Zidane fokuserer på:
- Intet har ændret sig. Vi har ikke kontrol over, hvad der sker rundt omkring. Vi vælger det bedste hold til at vinde over Osasuna. Vi har haft mange ændringer, mange skader, men det vigtigste er, at dem, der er med, kan spille. Jeg er ikke glad for rivalers nederlag; det bliver svært, og vi kommer til at forsøge.

Real Madrid har haft flest skader af alle hold i LaLiga, og på det kommenterede Zidane således:
- Måske har vi haft flere skader, så at være kommet hertil efter så meget besvær betyder, at jeg er meget glad for det, vi har udrettet. Når man mangler seks-syv meget vigtige spillere, så spørger du dig selv, hvad der foregår, men vi fortsætter fremad.

Zidane blev desuden spurgt ind til, om han vil rotere i morgen aften for at spare spillere til Champions League-returkampen imod Chelsea, og til det svarede han:
- Ikke alle kommer til at spille i morgen. Nogen vil spille, og det er sandt, at jeg kan være lidt hård, men man kan ikke fokusere på onsdagens kamp før kampen i morgen. Vi skal gøre det godt i morgen. Mental og fysisk friskhed er vigtigt, men det vigtigste er, at vi gør det, som vi skal gøre med bolden og udretter lidt mere i angrebet, og det arbejder vi på.

Seneste artikler...

Annonce