Ramos-Varane-partnerskab lakker mod enden

Real Madrid står i den besynderlige situation, at man til sommer kan risikere at miste begge de centerbacks, der har været de absolutte førstevalg i mange sæsoner i streg efterhånden, eftersom Sergio Ramos har kontraktudløb, mens Raphaël Varane angiveligt vil prøve noget nyt.

Sammen har Ramos og Varane spillet 228 kampe sammen, og de har samme vundet Champions League fire gange, LaLiga tre gange, Copa del Rey én gang, VM for klubhold fire gange, den euroæiske Super Cup tre gange og den spanske Super Cup tre gange.

Ramos og Varane spillede første gang sammen for næsten ti år siden, hvor en 18-årig Varane og en 25-årig Ramos deltog i 6-2-sejren over Rayo Vallecano, hvor franskmanden endda fik scoret. Derefter spillede de sammen i de følgende 13 kampe, som alle sammen blev vundet. 

Real Madrid har på det seneste fundet ud af, at man allerede i truppen har gode arvtagere. 31-årige Nacho præsterer fortsat på et godkendt niveau, og Éder Militão har på det seneste vist, at der kan være en stor fremtid i vente for ham, og i spansk presse antages det fortsat som sikkert, at David Alaba er Real Madrid-spiller i den kommende sæson. 

Ramos' kontraktsituation er stadig svær at blive klog på, og på det seneste virker det som om, at spanieren holder fast i en to-årig forlængelse, mens klubben ønsker at forlænge med ét år. Med Varane er det en lidt anden situation, hvis franskmanden ønsker et skifte, da Real Madrid i så fald skal sælge i år for at få penge for ham og muligvis erstatte ham med Villarreals Pau Torres eller Sevillas Jules Koundé. 

Faktum er dog, at der er usikkerhed omkring begge spilleres fremtid, som skal afklares inden længe, og derfor er der overvejende sandsynlighed for, at et mangeårigt partnerskab i Real Madrids centerforsvar slutter til sommer med afgangen af én eller begge spillere. 

Seneste artikler...

Annonce