Valverde med lille milepæl: 100 kampe for Real Madrid

Real Madrids uruguayanske midtbanemotor, Fede Valverde, spillede sin kamp nummer 100 for Real Madrid, da madrilenerne nedkæmpede Granada på Los Cármenes torsdag aften.

Valverde debuterede tilbage i oktober 2018, da han kom på banen i Real Madrids sejr over Viktoria Plzen i Champions League på Santiago Bernabéu, og den 22-årige løbestærke midtbanespiller har sidenhen etableret sig som en vigtig figur i Real Madrids omklædningsrum.

Han beskrev sine 100 kampe som Real Madrid-spiller således:

- Jeg fyldes med stolthed og glæde. Jeg vil gerne takke min familie, fordi det var dem, der kæmpede for mig, så dette kunne lade sig gøre og nu vil jeg nyde det med dem, mine venner og alle i Real Madrid. Vi håber på at kunne vinde LaLiga, og meget mere sølvtøj i fremtiden, for dem. Jeg forsøger altid at yde mit bedste - man er forpligtet til at ære dette logo med stolthed og respekt. 

Valverde sagde videre om sine fremtidige ambitioner:

- Mit mål er at vinde alt, jeg kan, og hvis det betyder at vinde de næste 100 kampe, så er det, hvad jeg vil prøve på. Jeg vil ofre mig 100%, yde min del for holdet og præstere mit ypperste for dette logo, så jeg kan vinde mange titler. Det handler om aldrig at give op i kampen om mesterskabet - man skal altid kæmpe for det......kæmpe til døden. Vi går efter sejren på søndag (i morgen, red.) og så håber vi, at de andre resultater falder ud til vores fordel, så vi kan gå ind til den sidste kamp med gode muligheder. 

Valverdes 100 kampe fordeler sig på 71 i LaLiga, 17 i Champions League, ni i Copa del Rey og tre i den spanske Super Cup. Han har desuden vundet tre titler i sin Real Madrid-karriere, herunder det spanske mesterskab i fjor. 

Seneste artikler...

Annonce