Benzema: Håber stadig på at vinde et trofæ i denne sæson

Karim Benzema har givet et interview til det franske dagblad L'Équipe, og her kommenterede han både på situationen med Zinedine Zidane i Real Madrid samt sin udtagelse til EM for det franske landshold.

Om Zidane sagde Benzema:
- Han har været Real Madrid-træner frem til nu, ikke? Jeg ser ham ikke forlade klubben. Han smutter ikke, vent og se. Hvis han smutter, så smutter han... men lige nu ser jeg ikke Real Madrid uden Zidane. 

Benzema kommenterede desuden på sit forhold til Zidane:
- Zizou har altid været ærlig over for mig. Nær og meget oprigtig. Han fortæller mig det, når tingene går godt, men også når de ikke gør. Uanset om det er til træning eller i kampe, er han altid meget åben omkring det. Han er meget direkte over for mig, og det er derfor, at jeg respekterer ham så meget. Det giver mig selvtillid på banen. Han er min træner, men han er som en storebror. Han har altid støttet mig, uanset om jeg gør det godt eller dårligt, og han har hjulpet mig til at blive bedre hvert år.

Benzema fortalte desuden, hvordan han erfarede at være blevet udtaget til det franske landsholds EM-trup:
- Jeg var hjemme i Madrid, og jeg modtog mange beskeder. Rygterne havde floreret, og jeg ventede ligesom alle andre foran mit tv. Hele min familie var med på telefonen. Jeg havde mødtes med træneren (Deschamps, red.), men på intet tidspunkt fortalte han mig, at jeg ville komme med i truppen. Vi snakkede sammen, vi havde en lang samtale om mange ting, ikke kun om fodbold. 

Benzema fortsætter:
- Vi snakkede om livet, om familie, om alt. Men på intet tidspunkt blev der sagt til mig, at jeg ville komme med til EM. Det eneste, jeg tænkte efter den samtale, var, at vi havde taget et stort skridt frem sammen, og at det var positivt, og jeg sagde til mig selv, at jeg skulle fortsætte med at arbejde hårdt. 

Om den netop overståede sæson med Real Madrid:
- Vi har haft 60 skader. Vi har på intet tidspunkt spillet med vores normale hold. Mange har haft COVID-19, selv Zidane. Det har været en svær sæson, men vi nåede til semifinalerne i Champions League og kæmpede til sidste dag i LaLiga. Vi kunne have vundet det hele, men vi tabte det hele i stedet. Sådan er fodbold. Jeg er skuffet, men jeg er glad for at komme med til EM, og jeg har stadig forhåbninger om at vinde et trofæ i denne sæson. 

Seneste artikler...

Annonce