Sponsoreret: Disse Real Madrid spillere kan vi forvente at se i aktion til sommer

Efter en hård og komprimeret sæson, hvor der var kamp til det sidste om guldet, tager klubfodbolden nu en kortere pause. Dette er dog ikke ensbetydende med, at alle stjernerne kan hoppe i badetøjet og starte ferien. I år spilles der nemlig Europamesterskaberne i fodbold, hvor størstedelen af de europæiske fodboldspillere fra førsteholdet er kvalificeret sammen med deres respektive landshold. Vi giver jer her et overblik over hvilke Madridistas i kan forvente at se i aktion til sommer. 

Comeback til Benzema for Frankrig

I den netop overståede sæson sluttede Karim Benzema som topscorer for Los Galacticos med hele 23 mål. Dette blev bemærket af den franske landstræner Didier Deschamps, som har valgt at udtage Benzema til landsholdet for første gang siden 2015, hvor uro i forbindelse med sexanklager ledte til at Benzema røg af landsholdet. En trup hvor ligeledes  Raphael Varane er udtaget. Som forsvarende verdensmestre er Frankrig favoritter til at vinde EM-guldet, hvilket du kan læse meget mere om på sportsbonuskode.dk, hvor du også kan finde gode EM odds tips, og overblik over de mange kampe og grupper.

Courtois og Hazard klar mod Danmark

Næst efter Frankrig er Belgien udråbt til de store favoritter. Belgierne kan også stille med mange stjerner fra ligaer som Premier League, Serie A, samt ikke mindst La Liga - herunder Eden Hazard og Thibaut Courtois. Begge spillere forvente at spille fra start, hvor en af de belgiske modstandere vil være Danmark i Parken. 

Flere spillere forventes klar for Spanien

Trods rygter om hvorvidt den Spanske landstræner kunne finde på at undlade Real Madrid spillere, virker det mindre sandsynligt at Luis Enrique helt ser forbi Madrid-spillerne. Normalt ville både Sergio Ramos, Dani Carvajal, Nacho, Isco, Luka Vasquez og Marco Asensio være selvskrevet til en plads i truppen. Skader til Carvajal og Lucas Vazquez har afgjort deres skæbne, hvor Asensio og Isco samtidigt ikke er inde i den bedste stime. Ramos og Carvajal forventes dog stadig at være en del af truppen, når Spanien skal forsøge at gentage de to triumfer fra 2008 og 2012.

Midtbane-duo klar for Tyskland og Kroatien

Midtbane-duoen Toni Kroos (Tyskland) og Luka Modric (Kroatien), forventes ligeledes at spille en stor rolle for deres respektive landshold det kommende EM. Begge midtbanekreatører har spillet mere end 100 landskampe, hvor de begge er omdrejningspunktet for deres landshold. Kroatien blev ved det seneste VM-slutrunde 2´ er, mens Tyskland ikke skal længere tilbage end 2014, for at kunne kalde sig verdens bedste. Begge lande er derfor ikke uden chancer i kapløbet om den eftertragtede pokal.

Seneste artikler...

Annonce