Kontraktoverblik: Ni Real Madrid-spilleres kontrakter udløber i 2022

Real Madrid har fået forlænget kontrakterne med Lucas Vázquez og Luka Modric, mens der endnu ikke er kommet en afklaring med Sergio Ramos, og her følger et overblik over kontraktsituationen med førsteholdets spillere i de kommende sæsoner.

Vázquez forlængede sin kontrakt med tre år, således den udløber i 2024, mens Modric fik en ét-årig forlængelse, hvormed kroaten står med kontraktudløb til sommeren 2022, hvor også Nacho, Varane, Benzema, Marcelo, Isco, Carvajal og Altube har kontraktudløb. Her går der dog rygter om, at Nacho kan se frem til en kontraktforlængelse, muligvis af samme varighed som Vázquez, mens der tidligere har været skriverier om, at det ikke vil blive et problem at nå til enighed med Benzema.

Real Madrid har i øjeblikket ni spillere på udlån, hvoraf Reinier og Borja Mayoral ser ud til at forblive på udlån i endnu en sæson, og af de resterende syv tilbagevendende spillere er det kun Gareth Bale, der også har kontraktudløb i sommeren 2022.

Af de nuværende førsteholdsspillere samt de ni udlejede spillere, hvilket udgør i alt 32 spillere, ser kontraktvarighederne altså ud således:

2021: Ramos.

2022: Modric, Nacho, Varane, Benzema, Marcelo, Bale, Isco, Carvajal og Altube.

2023: Kroos, Casemiro, Asensio, Mariano, Ceballos, Ødegaard og Mayoral.

2024: Courtois, Lunin, Odriozola, Hazard, Vázquez og Kubo.

2025: Militão, Mendy, Valverde, Rodrygo, Vinícius, Vallejo, Brahim og Jovic.

2026: Reinier.

Seneste artikler...

Annonce