Sponsoreret: Er du ved at være klar til EM i fodbold?

Sommeren har for alvor meldt sin ankomst, og det betyder, at vi igen kan glæde os til den varme sol, de lange og lyse dage samt is og grillmad i lange baner. Sommerens ankomst betyder også, at vi kan glæde os til et par måneder fyldt med en masse sport, da der i år skal afholdes både EM i fodbold og OL. EM bliver fløjtet i gang om ganske få dage, så hvis du ikke allerede er begyndt at forberede dig til slutrundens start, så kan du med fordel begynde allerede nu, så du kan være helt klar til at heppe på Danmark og alle dine andre yndlingslande. Du kan nemt finde et EM kampprogram, så du kan finde ud af, hvem du skal spille på. For at markere turneringens 60 år, bliver EM i år afholdt på tværs af Europa, og det betyder, at Danmark for første gang skal spille sine kampe i gruppespillet på hjemmebane i Parken. Der er derfor ingen tvivl om, at den næste måneds tid bliver fyldt med masser af fodbold og god stemning i de danske gader. Læs med herunder og find ud af, hvordan du kan blive klar til EM i fodbold.

Har du planlagt dine odds?

Selvom EM tegner til at blive en spændende slutrunde, så kan du alligevel gøre den en tand mere spændende ved at oddse på nogle af kampene. Du kan med fordel gøre Danmarks kampe mere spændende ved at spille på dem, og hvis du er modig, kan du eventuelt spille på Danmark som vindere af EM. Til denne slutrunde deltager 24 lande, hvilket betyder, at der skal spilles mere end 50 kampe. Der kommer til at være et utal af odds, som du kan spille på, og derfor kan du med fordel begynde at planlægge dine odds allerede nu.

Har du styr på Danmarks gruppe?

Hvis du vil være med til at heppe på det danske landsholds jagt mod guldet, så kan det være en god idé, at du har styr på Danmarks kampe i gruppespillet. Danmark er kommet i gruppe sammen med Finland, Belgien og Rusland, og Danmark spiller sin første kamp mod Finland allerede på lørdag den 12. juni, og så spiller de den anden kamp den 17. juni mod favoritterne fra Belgien. Sidst, men ikke, mindst, skal de spille den sidste kamp i gruppespillet den 21. juni mod Rusland. Belgien forventes at ende som nummer et i gruppen, mens Danmark har gode chancer for at ende på andenpladsen, hvilket altså vil give dem en billet videre fra gruppespillet.

Hvem vinder turneringen?

Alle deltagende lande har naturligvis ét mål, og det er at være dem, der i sidste ende kan løfte trofæet og kalde sig vindere af EM 2021. Ikke desto mindre kan der kun være én vinder, og det tegner til at blive en tæt turnering, da der er flere lande, som er umiddelbare favoritter til at vinde EM. I øjeblikket er Belgien, Frankrig, England og Portugal blandt de største favoritter, men fodbold er en uforudsigelig sport, så der kan også sagtens forekomme overraskelser.

Seneste artikler...

Annonce