Ødegaard - den nye James?

Carlo Ancelotti har siden 2014 i flere omgange betroet sig til colombianske James Rodriguez’ kvaliteter, idét de har arbejdet sammen hos Real Madrid, Bayern München og senest Everton.

Den italienske træner har tidligere udtalt sig om sine præferencer for spillere, der kan spille imellem kæderne, hvilket James har været et godt eksempel på, og nok kommer de to næppe til at blive forenet på ny i denne omgang, men Ancelotti har muligvis allerede en spiller i truppen, der kan bidrage med noget af det samme, nemlig Martin Ødegaard.

Nordmandens profil minder på flere punkter om colombianerens, da han ligeledes er en venstrebenet kreativ spillertype, der tyer til direkte kædebrydende afleveringer frem for rå fysik, og han har ligeledes ofte været manden til at sparke nogle skarpe dødbolde for både Arsenal og Real Sociedad.

Om Ødegaard kan påtage sig noget af det ansvar, som James ofte har gjort under Ancelotti, må vise sig, men italieneren har allerede haft mulighed for at se nordmanden i Premier League i anden halvdel af den forgangne sæson, og Ødegaard får sandsynligvis på ny chancen for at bevise sig i Real Madrid i den kommende sæson.

Seneste artikler...

Annonce