Rai Sport: Ancelotti har anbefalet Chiellini

Real Madrids italienske træner, Carlo Ancelotti, har efter sigende anbefalet klubben om at holde nøje øje med Giorgio Chiellinis situation i Juventus, hvor han i skrivende stund står uden kontrakt.

Juventus er fortsat opsatte på at udstyre den nykronede italienske europamester med en ny kontrakt for den kommende sæson, men parterne er ikke nået til enighed om en forlængelse.

Derfor har Ancelotti, ifølge det italienske medie Rai Sport, bedt Real Madrid om lande den rutinerede italienske forsvarsspiller til den kommende sæson, så holdet kan få tilført en ledende skikkelse i det centrale forsvar efter salget af Sergio Ramos.

Det ville være en gedigen overraskelse, hvis den 36-årige forsvarsspiller ender i den spanske hovedstad i den kommende sæson, men forlydenderne i den spanske går omvendt på, at Real Madrid ikke kommer til at spendere penge på spillere som Pau Torres og Jules Koundé, og i dette puslespil ville Chiellini være en mere spiselig løsning økonomisk.

EM 2021 viste desuden, at Chiellini stadig har meget at tilbyde fodbolden. Han var således en af de vigtigste brikker i Italiens EM-triumf.

Seneste artikler...

Annonce