Jovic: Kom ikke til Real Madrid ved et uheld

Det er endnu ikke til at vide, hvad planerne er med Real Madrids angrebskonstellation i den kommende sæson, eftersom Luka Jovic og Mariano fortsat er i klubben som reserver for Karim Benzema og dermed optager nogle af de truppladser, som der ser ud til at blive rift om.

Til den serbiske avis, Informer, giver Jovic dog udtryk for, at han i modsætning til Mariano er ivrig efter at få spilletid i den kommende sæson. Han siger nemlig:
- Min prioritet er at være i en kvalitetsliga og spille. I min alder, efter så lang tid hvor jeg har været mere væk fra banen end på den, så vil jeg, hvis jeg smutter igen, være et sted, hvor man anerkender min kvalitet nok til konsekvent at have mig i startopstillingen. 

Den serbiske angriber udtaler endvidere:
- Jeg kender mine målsætninger. Jeg forsøger at efterlade et positivt indtryk og vise mit bedste. De sidste to sæsoner kunne have været bedre, men meget er sket. Jeg vil have, at alting bliver bedre i sidste ende, fordi jeg kom ikke til Real Madrid ved et uheld. 

Jovic udelukker dog ikke, at han bliver i Real Madrid i den kommende sæson:
- Jeg har ikke snakket med Ancelotti om min situation, men jeg er nødt til at give alt og være så forberedt som muligt på den kommende sæson. Du kan ikke tabe noget ved at være i Real Madrid, du kan kun vinde. Man spiller med de bedste spillere i verden, og det er en stor klub. Man bevæger sig ikke bagud ved at være på et hold som dette. 

Seneste artikler...

Annonce