Succesfuld centerback-duo får comeback imod Sevilla

Logo Realmadrid 010101

I forhold til hvor stor en omvæltning der burde være at Real Madrid i sommer mistede begge parter i klubbens mangeårige centerback-par i form af Raphaël Varane og Sergio Ramos, har førstevalgene til pladserne i denne sæson gjort det fortrinligt.

Der er naturligvis tale om David Alaba og Éder Milião, der er Carlo Ancelottis klare førstevalg til midterforsvaret. Kampen imod Granada var første gang, at Militão ikke startede inde, og Alaba har indtil nu i sæsonen blot misset 5-2-sejren over Celta Vigo - han har dog også vikarieret på venstrebacken i flere omgange, hvilket har givet plads til Nacho i midterforsvaret især i starten af sæsonen.

I morgen aften sidder Alaba dog formentlig over som følge af sine knæproblemer i Sheriff-kampen, og dermed skal Nacho og Militão klare ærterne i den vigtige kamp i den spanske topstrid imod Sevilla.

Heldigvis var netop den konstellation aldeles succesfuld i de store kampe i slutningen af sidste sæson, hvor både Ramos og Varane var ude. Nacho og Militão slog virkelig til i kampene imod Liverpool, Chelsea og Barcelona, så selvom Real Madrid kommer til at mangle en af sæsonens vigtigste spillere i Alaba, er der god grund til at tro på, at Nacho og Militão kan gøre en god figur i en af LaLigas topkampe. 

 
 
 

Seneste artikler...

Annonce