Real Madrid Castilla besejrede Getafe B 3-0

Real Madrid Castilla fik en vigtig sejr på 3-0 hjemme over Getafe B i weekenden og dermed fik man lagt lidt afstand til bunden, hvor modstanderne til gengæld sidder fast.

Raúls tropper kom ikke ind til opgøret med den allerstørste selvtillid efter kun en sejr i de seneste to måneder, men via en god første time, hvor man kom frem til masser af chancer og fik scoret ved Pedro efter 25 minutters spil, var man godt på vej mod sejren.

Holdet har desværre vist en tendens til at lukke modstanderholdet ind i kampen efter en periode med markant overtage og dette opgør var ingen undtagelse og Belman måtte vise flere klasseredninger for at holde føringen til pausen.

I anden halvleg lukkede Fran García reelt opgøret med et kvarter igen, da han bragte Castilla foran 2-0 og så var det bare kræs for øjnene at se Franchu hamre bolden op i målhjørnet i dommerens tillægstid til slutresultatet 3-0.

Se Franchus mål her

Real Madrid Castilla: Belman; López, Gila, Javi Hernández, Fran García; Martín, Fidalgo; Feuillassier, César (Bravo, 79’), Marvin (Jordi, 69’); Pedro (Rodrigo Rodrigues, 83’).