Castilla klar til sæsonstart

Raúls Castilla-hold spillede i går den sidste venskabskamp, inden den tredjebedste spanske række sparkes i gang i næste weekend, og der blev det til en 2-0-sejr over Rayo Majadahonda på mål af forsvarsspilleren Victor Chust og kantspilleren Sergio Arribas.

I Real Madrid er der store forhåbninger til Castilla i den kommende sæson, som man håber på kan rykke op i den næstbedste spanske række, som man ikke har befundet sig i siden 2014. Raúl imponerede over sommeren ved at vinde UEFA Youth League med U19-holdet, og i den kommende sæson har han flere spillere med fra det hold, der hev titlen i hus. I startelleveren i gårsdagens kamp var Youth League-vinderne ud over førnævnte Chust og Arribas også Sergio Santos, Antonio Blanco Iván Morante, Marvin Park og Carlos Dotor.

Derudover har Diego Altube og Miguel Gutiérrez flere gange trænet med førsteholdet, og på angrebsposten har man forstærket sig med Hugo Duro fra Getafe, som i de seneste par sæsoner har fået en god del spilletid i La Liga. Ovenikøbet har man hentet Hugo Vallejo og Kenneth Soler, som ligeledes skal hjælpe Castilla til forhåbentlig at kunne kæmpe med om oprykning i den kommende sæson.

Seneste artikler...

Annonce