Real Madrid Castilla tabte topkamp

Real Madrid tabte i dag 2-0 til topholdet Badajoz foran hele 7.000 tilskuere på Estadio Nuevo Vivero.

Dermed blev der gjort en ende på stimen på otte kampe uden nederlag, men holdet er fortsat i spil til at ende på en af de tre pladser, som giver videre kvalifikation til oprykningsspillet. Her er Badajoz nu sikret en plads.

Hjemmeholdet kom foran efter 25 minutters spil ved Pablo i en lige første halvleg, hvor der dog ikke blev scoret mere. Fra anden halvlegs start kom Real Madrid Castilla bedre med og man havde udligningen inden for rækkevidde, men i stedet slog Badajoz sejren fast ved David Conchas scoring efter en times spil.

I den sidste halve time følte Castilla-spillerne sig snydt for to straffespark, men dommerens fløjte forblev tavs i begge tilfælde og så måtte man se sig slået af det suveræne tophold.

Real Madrid Castilla: Toni Fuidias, Gila, Chust, Blanco, Marvin, Pablo Ramón (Kenneth, 74’), Morante (Hugo Duro, 46’), Hugo Vallejo, Santos, Latasa og Arribas.