Overbevisende Femenino-sejr over Sevilla

Det var ikke kun Real Madrids førstehold, som i denne weekend besejrede Sevilla.

Også Real Madrid Femenino sejrede og endda stort med cifrene 5-2 hjemme over andaluserne og det skete efter en fantom-start, hvor Kaci og Teresa bragte hjemmeholdet foran med 2-0 inden for de første 16 minutter og dermed syntes kampen afgjort.

Real Madrid Femenino fik dog ikke scoret mere i første halvleg og Sevilla kom mere fokuserede ud til anden halvleg, hvor man blot skulle bruge 18 minutter på at få udlignet. Heldigvis havde David Aznars tropper kræfter til at sætte en slutspurt ind og et selvmål af Teresa Mérida bragte atter holdet på sejrskurs og Jakobsson og Thaisa lukkede med to hurtige scoringer i det 80. og 82. minut

Real Madrid Femenino: Misa; K. Robles, Kaci, Olga, M. Oroz (J. Martínez, 88'), Asllani (Ubogagu, 69'), Jakobsson (Ari, 88'), M. Cardona, Ivana (M. Corredera, 46'), Teresa (Thaisa, 69') og Claudia F.