Real Madrid Femenino på CL-kurs efter fjerde sejr i træk

Marta Cardona blev første målscorer i dagens kamp mod Levante.

Real Madrid Femenino er for alvor kommet i gang og her til eftermiddag vandt man den svære udekamp mod Levante med 1-2.

Dermed overtager man andenpladsen fra Barcelona, som dog har spillet tre kampe færre end Real Madrid Femenino, som kom godt fra start med scoringen fra Marta Cardona efter 12 minutters spil, men Levante svarede straks tilbage og blot minuttet senere måtte Misa hente bolden ud af nettet efter Esthers udligning.

Kampen bølgede frem og tilbage mellem to af de mest formstærke hold i Liga Iberdrola i øjeblikket, men der blev ikke scoret mere i en ellers livlig første halvleg.

Anden halvleg blev knap så intens, men målscorer Marta Cardona blev taget ud i det 54. minut og blot ti minutter senere var det hendes afløser, Olga Carmona, som scorede sejrsmålet, som bringer Real Madrid op på fire sejre i træk
Real Madrid: Misa, Claudia Florentino, Ivana, Corredera, Kenti, Thaisa Moreno (Abelleira, min.61), Maite Oroz, Aurélie Kaci, Jakobsson (G, min.86), Asllani (Martinez, min.86) og Marta Cardona (Olga, min.54)