Asensio i sidste fase af sit genoptræningsforløb

Marco Asensio er efterhånden ved at være ved vejs ende i sit lange genoptræningsforløb efter den langtidsskade, som han pådrog sig i en venskabskamp mod Arsenal den 24. juli 2019.

Asensio havde ellers vist gode takter i opstarten til sæsonen, og i netop kampen mod Arsenal var han afgørende for, at Real Madrid kom tilbage på 2-2 efter at have været bagude med to mål. Først havde han en vigtig fod med i opstillet til Bales reducerende mål, og derefter udlignede han selv til 2-2. Blot seks minutter senere i det 65. minut måtte han bæres fra banen med en korsbåndsskade.

Nu, otte måneder senere, er Asensio snart klar til kamp igen, og på grund af coronakarantænen missede han altså en mindre del af sæsonen, end det var forventet. Han bliver formodentlig et kærkomment friskt pust til Real Madrids offensiv, ligesom Hazard forhåbentlig bliver det, når belgieren ligeledes er klar efter et par alvorlige skader.