Hazard: Jeg får ikke mange chancer

Eden Hazard er afsted med det belgiske landshold for tiden, og her har han haft lejlighed til at udtale sig om situationen i Real Madrid.

Seks kampe er det blevet til, hvoraf blot tre har været i ligaen. De tre ligaoptrædener kom i løbet af de fem første ligakampe, og dermed har han ikke været på banen i de seneste ni kampe i LaLiga. Hazard siger som sin karrieremæssige situation:
- Det er op til mig at tilpasse mig, fordi jeg har haft nogle svære måneder, hvor jeg ikke har fået meget spilletid. Overordnet set skal jeg bevise, at jeg stadig kan gøre det. Jeg tvivler ikke på mig selv, men som jeg forstår det, så gør omverdenen.

Carlo Ancelotti sagde flere gange før sæsonen startede samt på flere pressemøder i løbet af sæsonen, at Hazard ville få flere chancer i denne sæson end i sidste – hvor han vel at mærke fik spilletid i ti af de første tolv ligakampe. Det er også noget, som Hazard bemærker:
- Hvorfor jeg spiller så lidt under Ancelotti? Vi snakkede før sæsonen, og han fortalte mig, at jeg ville få mine chancer. Det sker tydeligvis ikke ret meget, men jeg forstår, at Ancelotti ikke altid kan besvare de samme spørgsmål.

- Jeg ønsker ikke at forlade Real Madrid. Måske ser tingene anderledes ud efter VM. Jeg ønsker at spille, men det er træneren, der tager beslutningerne. Jeg accepterer det, men jeg vil vise ham, at jeg fortjener at spille mere. Når du ikke spiller, er det svært.

Seneste artikler...

Annonce